Hospital Universitari de la Santa Creu

Durant l'estada

|Alt Imatge|

A continuació posem al vostre abast algunes informacions que us poden ser útils durant l'estada:

Acompanyants

Amb motiu de la pandèmia de COVID-19 i per evitar que es puguin produir contagis provinents de l'exterior, les visites als pacients hospitalitzats han quedat restringides i només es permet un acompanyant per malalt.

Quan sigui necessari que els vostres familiars dormin a l'habitació amb vosaltres, se'ls facilitarà roba de llit.

Pròtesis dentals, audífons i ulleres

Sabem que son elements de molt valor per als nostres pacients, per això cal que en tingueu cura perquè la pèrdua pot suposar molts inconvenients.

Objectes de valor

Com a mesura de seguretat, és important que no deixeu diners, objectes de valor ni documentació personal a les habitacions sense supervisió. L'hospital no es fa responsable dels objectes dipositats a les habitacions.

Àpats

Cada dia al matí rebreu la informació amb el menú del dinar i el sopar de l'endemà. Si no és del vostre gust, podeu modificar-lo escollint entre diverses opcions de primers i segons d'una mini carta que també se us facilitarà.

Si sou un pacient que requereix dietes especials, serà l'equip terapèutic qui farà la indicació a cuina del menú adequat.

No dubteu a fer-nos saber les vostres preferències i tingueu present que, si els familiars us porten menjar de casa, cal que ho comentin abans a la infermera responsable.

Els familiars i acompanyants podeu menjar també a l'Hospital si compreu prèviament els tiquets a recepció. A cada planta hi ha exposats els menús de tota la setmana, així com les opcions de la mini carta. Un cop feta la vostra selecció heu d'entregar el tiquet a la infermeria de planta. Podeu menjar a l'habitació si ho desitgeu, però és més adequat que ho feu al menjador de la planta, sempre que la situació ho permeti. Us demanem que respecteu l'hora de l'àpat. Si voleu acompanyar el malalt mentre menja al menjador, només es permet un acompanyant per malalt. En qualsevol cas, hi ha una nevera i un microones a cada planta a la vostra disposició.

L’alta

L'alta de l'Hospital s'acorda entre l'equip terapèutic, el malalt i la família amb la suficient antelació per poder preparar la tornada al vostre domicili.

Cal deixar l'habitació abans de les 10 h del matí. La recollida dels estris personals del malalt és responsabilitat de la família, us recomanem que ho feu el dia anterior. Si es necessita transport sanitari després de l'alta, es programa sempre a partir de les 10 h del matí i només de dilluns a divendres.

L'equip del centre us entregarà un informe clínic resum de la vostra estada i us donarà instruccions sobre quina medicació, dieta i altres cures cal que seguiu, així com les receptes corresponents per poder iniciar el tractament quan arribeu al vostre domicili. És convenient que lliureu una de les còpies al vostre metge de capçalera.