Notícies

Fina Carbonell: “Gràcies per ser el cor i l’ànima del sistema de salut”

Un centenar d'infermeres es reuneixen en la Jornada Infermera del CHV-FHSC per reconèixer i celebrar el valor de les infermeres i tot allò que fan cada dia per cuidar les persones i la societat.

+ Llegir més

Verònica Artero és la nova cap de Pressupost i Control de Gestió

Des d'aquest mes de maig, la financera Verònica Artero és la nova cap de Pressupost i Control de Gestió, en substitució de Rubén Espejo.

+ Llegir més

Jornada de col·laboració per millorar l’experiència del pacient

El Servei d'Estratègia Ciutadana organitza conjuntament amb La Unió una jornada dedicada a l'enfortiment de la professionalització i el reconeixement dels serveis centrats en l'experiència de les persones i les seves famílies.

+ Llegir més

Les infermeres del CHV- FHSC omplen la Plaça Major de Vic

Amb motiu del Dia Internacional de la Infermera, des del Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic es vol fer valdre la tasca de les infermeres i el seu lideratge. ‘Infermeres, som valor’ és el lema escollit per la campanya d'enguany, per posar en valor les cures infermeres i tots els seus àmbits competencials (l'assistència, la docència, la recerca i la gestió).

+ Llegir més

Arriba la Jornada Infermera CHV-FHSC 2024: "Infermeres, som valor"

El maig és el mes de les infermeres! Amb motiu del Dia Internacional de la Infermera, el Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic celebrem un any més la diada, enguany sota el lema “Infermeres, som valor”.

+ Llegir més

Èxit de la IV Jornada del Grup de Recerca M₃O: reflexió envers la dimensió social de la salut

Un any més, el grup de recerca M₃O (Methodology, Methods, Models and Outcomes of Health and Social Sciences) ha celebrat amb èxit la seva IV Jornada sota el títol "Aprofundint en la dimensió social de la salut", celebrada el 24 d'abril a la Universitat de Vic.

+ Llegir més

Comiat dels 11 residents formats al CHV-FHSC que finalitzen aquest mes de maig l'etapa docent, acompanyats de la representants de la Direcció i de l'equip docent

El CHV-FHSC cobreix totes les places de de formació sanitària especialitzada

Al maig arribarà una nova promoció de 23 residents que es formaran a Osona i aquest mes d'abril s'han acomiadat els especialistes en formació que han passat entre 2 i 5 anys als centres del CHV-FHSC

+ Llegir més

Seminaris i jornades sobre lumbàlgia, Endocrinologia i Pneumologia

El Consorci Hospitalari de Vic organitza entre els mesos d’abril i maig diferents seminaris i jornades sobre diferents temàtiques especialitzades.

+ Llegir més

Salut crea la xarxa hospitalària de la C-17 per garantir l'equitat i l'accessibilitat de l'atenció sanitària

El Departament de Salut ha constituït aquest dijous la segona xarxa hospitalària de Catalunya, l'anomenada C-17, per millorar l'equitat, l'accessibilitat i la sostenibilitat de l'atenció sanitària del territori. Està integrada per sis hospitals: el de Campdevànol, el de Sant Celoni, el de Mollet del Vallès, el de Vic, el de Granollers i el Clínic de Barcelona.

+ Llegir més

Comiat dels 11 residents formats al CHV-FHSC que finalitzen aquest mes de maig l'etapa docent, acompanyats de la representants de la Direcció i de l'equip docent

11 residents completen la seva formació com a especialistes a Osona

L'Hospital Universitari de Vic ha acollit l'acte en reconeixement als metges i infermeres que han finalitzat el seu període formatiu com a especialistes als centres del Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic.

+ Llegir més