Notícies

Millor el moviment que no el fum o el vapeig!

Aquest dimecres 31 de maig ens sumem a la celebració del Dia Mundial sense Tabac amb punts informatius i la instal·lació d'una estructura per descobrir com de certs són alguns mites sobre el consum de tabac i les cigarretes electròniques i quines són les seves conseqüències en la salut i el medi ambient.

+ Llegir més

Ens formem per millorar l’experiència del pacient

Aquest dimarts, es va dur a terme la primera sessió d'una formació centrada en l'experiència de pacients adreçada a professionals sanitaris de diferents disciplines del CHV-FHSC.

+ Llegir més

Som equip, sou valor!

En el marc del Dia Internacional de les Infermeres, volem reivindicar que els professionals infermers tenen un gran paper, no només en les cures, sinó també en altres àmbits com la recerca, la docència o la gestió. I qui millor que fer-ho que els seus companys. Tots ells posen en valor la tasca diària que realitzen i destaquen com són d'importants en aquests sectors.

+ Llegir més

Inscripcions obertes per a la setena Jornada d'Atenció a les Ferides

La trobada reunirà professionals de l'àmbit de la recerca i la salut per parlar de les ferides atípiques (hematomes, dehiscència de sutura i ferides sistèmiques). Les inscripcions es poden realitzar a través de la web de la FORES, que en gestiona la secretaria tècnica, i el període d'enviament de comunicacions finalitzarà el pròxim 8 de maig.

+ Llegir més

Un Sant Jordi amb propostes, activitats i un punt de llibre per a professionals i pacients

Un any més, els nostres centres han organitzat diverses iniciatives per celebrar la diada de Sant Jordi. L'entrega de roses i punts de llibre, la confecció de treballs manuals o un taller de lectura en són alguns exemples. Us els expliquem a continuació.

+ Llegir més

Cartell de la campanya de donació de sang amb la nova imatge corporativa

Nova campanya de donació de sang a l’HUSC

El pròxim 24 d’abril, l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic acollirà una nova jornada de donació de sang. 

+ Llegir més

Inscripcions obertes per a la Jornada del Grup de Recerca M3O

El Grup de Recerca Methodology, methods, models and outcomes of health and social sciences (M3O) celebrarà el dimecres 26 d'abril la seva tercera jornada anual, dedicada enguany a la Rercerca Responsable i la Innovació (RRI). L’acte es farà en format híbrid (presencial i en línia) i comptarà amb sis ponències i un dinar per dialogar al voltant de les diverses branques de la RRI.

+ Llegir més

Les vies perifèriques llargues a l’Atenció Intermèdia

Moltes de les persones que atenem als hospitals d'Atenció Intermèdia sovint requereixen de teràpia intravenosa, un procediment invasiu que fa que els seus accessos vasculars es vagin deteriorant mica en mica.

+ Llegir més

23 residents completen la formació com a especialistes a Osona

L'Hospital Universitari de Vic ha acollit aquest dimecres l'acte de comiat als residents que completen la seva etapa formativa els pròxims mesos de maig i juliol per convertir-se en metges i infermeres especialistes.

+ Llegir més

L’HUSC millorarà la gestió de les visites amb codis QR

A partir del 14 d'abril, als acompanyants de les persones ingressades a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic se'ls facilitarà un codi QR, amb el qual podran accedir al centre i a les unitats d'hospitalització.

+ Llegir més