Notícies

L'HUSC ofereix la vacuna contra la COVID-19 als pacients ingressats i ambulatoris

Des del mes d’abril, tots els pacients de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic -ja siguin ingressats o ambulatoris- tenen l’opció de vacunar-se. Els professionals del centre administren la vacuna de Pfizer a tots les persones usuàries que donin la seva autorització.

+ Llegir més

Termini obert per presentar comunicacions per a la Jornada d’Atenció a les Ferides 2021

Fins al 10 de maig està obert el període per enviar comunicacions per a la cinquena edició de la Jornada d'Atenció a les Ferides que organitzen conjuntament la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i el Grup de recerca TR2LAB.

+ Llegir més

Fotografia dels residents que finalitzen la seva etapa formativa a Osona

16 nous especialistes finalitzen la seva formació als hospitals i CAP d’Osona

L'Hospital Universitari de Vic va acollir aquest dimecres l'acte de comiat a la darrera promoció de residents d'Osona, que han passat entre 2 i 5 anys formant-se com especialistes als centres sanitaris de la comarca.

+ Llegir més

Els nostres residents orienten als MIR, IIR i PIR

En el marc del projecte de promoció de l’activitat docent, hem engegat una nova iniciativa per a la campanya MIR, IIR i PIR d’enguany. Alguns dels nostres residents s’han ofert com orientadors per explicar la seva experiència als futurs residents que estan en el moment d’elegir plaça i especialitat.

+ Llegir més

Es presenten els resultats del projecte OsoNaH realitzat a les residències d'Osona

El Nadal ha participat en el projecte OsoNaH sobre la prevalença de la incontinència urinària i els seus factors associats a les residències geriàtriques d'Osona impulsat pel grup de recerca Methodology, Methods, Models and Outcomes of Health and Science (M3O). El 13 de maig es presenten els resultats en un webinar telemàtic.

+ Llegir més

Més de 200 roses per als nostres professionals

L’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic ha rebut dos centenars de roses de part de la floristeria #Rosistirem, una iniciativa per posar en valor i homenatjar als professionals de l'àmbit sanitari i social que han lluitat a primera línia contra la pandèmia.

+ Llegir més

Rams de flors a l'HUSC i El Nadal

La Diada de Sant Jordi s’obre pas als centres de la FHSC

L'intercanvi de llibres i el menjador d'estiu a l'HUSC, i les roses i les manualitats als centres de dia i residències, han permès gaudir de l'ambient de la Diada amb totes les mesures de seguretat necessàries.

+ Llegir més

Aquest Sant Jordi, roses d'homenatge als sanitaris

La Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic és una de les institucions sanitàries escollides per la iniciativa solidària Rosistirem que, per cada rosa que vengui en el marc de la diada, en regalarà una a un professional.

+ Llegir més

La infecció serà el tema principal de la Jornada d’Atenció a les Ferides 2021

Fins al 26 d’abril està obert el període per a l’enviament de comunicacions per a la cinquena edició de la Jornada d'Atenció a les Ferides que organitzen conjuntament la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i el Grup de recerca TR2LAB.

+ Llegir més

Representants d'Empara Osona, Fundació Privada Girbau i Àrea de Servei Taradell -que han fet possible l'adquisició del nou equip-, amb la directora de Cures de l'HUSC Marta Ferrer

Incorporem nous equipaments terapèutics per a pacients amb esclerosi múltiple

L'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic incorpora una nova bicicleta terapèutica que, a través de la teràpia del moviment, aporta nombrosos beneficis a les persones amb esclerosi múltiple

+ Llegir més