Notícies

El Nadal presenta els plats de tardor-hivern als familiars del centre

Aquest dijous, una dotzena de familiars de les persones usuàries han pogut participar en la presentació dels nous plats de tardor-hivern que s'incorporen als menús de la residència. Com a novetat, a més dels plats principals, els familiars han pogut conèixer l'assortiment de postres. 

+ Llegir més

Marina Geli inaugurarà el curs acadèmic. Foto: UVic

La Dra. Marina Geli inaugurarà el nou curs acadèmic

La coordinadora del Centre d'Estudis Sanitaris i Socials de la UVic-UCC donarà la benvinguda al nou curs en un acte d'inauguració que tindrà lloc el proper dijous 21 d'octubre. Geli pronunciarà la conferència "Perspectives de gènere en el sistema de salut”, que es podrà seguir presencialment i en format virtual.

+ Llegir més

Oferim suport emocional i acompanyament als familiars dels nostres residents

La COVID-19 ha tingut un fort impacte en l'àmbit residencial i ha afectat a totes les persones que en prenem part: professionals, residents i famílies. Tenint en compte aquest fet, El Nadal ha acollit aquest mes d'octubre una sessió de suport i acompanyament adreçada als familiars de les persones residents del centre. 

+ Llegir més

Busquem infermeres per sumar-se al nostre equip

L'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic tenim obertes diverses convocatòries per incorporar professionals d'Infermeria al nostre equip humà.

+ Llegir més

Meritxell Budó visita l'HUSC per conèixer un dels hospitals sociosanitaris de referència a Catalunya

La secretària d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, ha visitat aquest divendres l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic.

+ Llegir més

Campanya per donar plasma a l'HUSC

El proper dilluns 18 d’octubre, l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic serà la seu d’una nova jornada de donació de plasma. En paral·lel, continua la campanya de donació de sang amb un nou acapte el dimarts 19 d’octubre. 

+ Llegir més

Jacint Codina i Pujols, president del Patronat de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic entre els anys 1995 i 2007

Condol per la mort de Jacint Codina, expresident del Patronat de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic

Jacint Codina i Pujols, qui va ser alcalde de Vic i president de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic entre els anys 1995 i 2007, va morir aquest dijous a l'edat de 78 anys. 

+ Llegir més

Si ets major de 65 anys, vine a conèixer el teu estat de salut físic i funcional

Les persones majors de 65 anys poden adreçar-se aquest dissabte 16 d'octubre al matí davant de l'HUSC on se'ls farà una avaluació personalitzada de la capacitat funcional i se'ls oferiran exercicis terapèutics adaptats a les seves necessitats.

+ Llegir més

Entrega del premi a la guanyadora de l'activitat, la Carme Bajo

Seguim prenent consciència sobre l'Alzheimer cada dia

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, l’equip de Psicogeriatria-Demència de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic va proposar una activitat de sensibilització molt cinèfila que tenia premi. La guanyadora ha estat la Carme Bajo, gràcies per participar-hi!

+ Llegir més

Inscripcions obertes per a les 11es Jornades R+D+I TIC Salut Social

El nou paradigma que suposa la intel·ligència artificial en l'atenció a la persona serà l'eix central de l'onzena edició de les Jornades R+D+I TIC Salut Social, que es durà a terme en format virtual els dies 20, 21, 27 i 28 d'octubre. La Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, juntament amb altres institucions, forma part de la comissió organitzadora de l’esdeveniment.  

+ Llegir més