Notícies

La tasca del grup de recerca TR2Lab explicada en format audiovisual

La UVic-UCC ha publicat un vídeo per donar a conèixer l'activitat del TR2Lab, un grup de recerca dedicat a investigar els factors i mecanismes implicats en la reparació i regeneració de teixits.

+ Llegir més

Els beneficis de la lectura per a la gent gran

El fet de tenir més hores disponibles fa que, sovint, l'estiu s'associï a la lectura. Durant aquesta època estival i, també, durant tot l'any, les persones usuàries de la residència Fundació Gallifa gaudeixen de la biblioteca del municipi.

+ Llegir més

La realitat virtual centrarà la IX Jornada R+D+i TIC Salut

Ja estan obertes les inscripcions a la novena edició de la Jornada R+D+i TIC Salut, que tindrà lloc el 23 d'octubre l'edifici El Sucre de Vic i que enguany tindran com a temàtica central la realitat virtual, una tecnologia que està transformant el present, també en l'àmbit de la salut.

+ Llegir més

XXXVII Premis Sanitat Osona 2019

La delegació d'Osona del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona convoca l'edició 2019 dels Premis Sanitat Osona. Hi poden participar tots els metges, a títol individual o liderant un equip d'investigadors, que visquin o treballin a la comarca i que estiguin adscrits a la delegació.

+ Llegir més

Visites intergeneracionals a Folgueroles

El SAIAR de Folgueroles ha rebut durant les últimes setmanes diverses visites per part d’infants, joves i una professora de gimnàs per fer més entretingut l’estiu dels usuaris.

+ Llegir més

L'activitat de la FHSC, a la Memòria corporativa 2018

Ja està disponible la Memòria d'activitat i balanç social 2018 de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, que recull les dades més rellevants de la institució i el balanç dels serveis que s'han prestat i del fets més destacats de l'any a nivell d'atenció sanitària, d'atenció a la dependència, de responsabilitat social i de coneixement.

+ Llegir més

Concert de quartets de corda a El Nadal

Alumnes de la IV Acadèmia de Quartets de Vic van apropar la música clàssica a les persones residents i usuàries d’El Nadal. El concert, d’una hora de durada, va oferir un ampli repertori musical interpretat per tres quartets de corda.

+ Llegir més

Usuaris del SAIAR de Folgueroles expliquen els seus records d'amor

Dos estudiants de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC) van entrevistar la setmana passada nou usuaris del SAIAR de Folgueroles per recollir els testimonis de la gent gran sobre l’amor juvenil.

+ Llegir més

Obrim el nou edifici de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic

Es posa en marxa la recepció principal, el vestíbul, el pàrquing, els nous ascensors i una part de l'Àrea Ambulatòria. En els propers mesos, s'anirà traslladant als nous espais la resta de l'activitat ambulatòria i de rehabilitació.

+ Llegir més

Convocatòria oberta per a la Beca Consultori Bayés

FORES i Consultori Bayés convoquen una nova edició de la Beca Bayés en Ciències de la Salut, dirigida als professionals de les institucions sanitàries d'Osona, el Ripollès, la Garrotxa, el Bages, el Berguedà, el Moianès, el Solsonès i els centres hospitalaris de Puigcerdà i Martorell.

+ Llegir més