Notícies

L’Escola Vedruna Tona fa voluntariat a El Nadal

Estudiants de segon a quart curs d'ESO de l'Escola Vedruna Tona van visitar El Nadal, el divendres 21 de febrer, per col·laborar com a voluntaris en una sessió d'activitat física per a gent gran.

+ Llegir més

Usuaris d'El Nadal visiten L'Atlàntida amb el programa Apropa Cultura

Quatre usuaris de la residència i dos usuaris del centre de dia El Nadal van gaudir de l’obra ‘La Rambla de les Floristes’ a preu reduït a L’Atlàntida de Vic gràcies al programa Apropa Cultura, adreçat a persones en situació de vulnerabilitat.

+ Llegir més

Ja està disponible la calculadora de la fragilitat

Des d'aquest mes de febrer, ja està disponible la versió en format calculadora de l'Índex Fràgil-VIG que permet calcular de forma pràctica i automàtica el grau de fragilitat dels pacients crònics complexos i avançats.

+ Llegir més

Font: doctoratsindustrials.gencat.cat

Nous doctorats industrials vinculats al TR2LAB i C3GR

L'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) ha concedit dos nous doctorats industrials a investigadors vinculats a dos grups de recerca del CHV i la FHSC.

+ Llegir més

L’Observatori d’Innovació en Gestió reconeix un projecte de la UGA

L'Observatori d'Innovació en Gestió de la Sanitat a Catalunya (OIGS) ha concedit el certificat de qualitat al projecte "UGA+ Lideratge de l'equip infermer en la prevenció de les complicacions i de les síndromes geriàtriques".

+ Llegir més

Els estudiants de Medicina a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic

Nova pràctica d'observació dels estudiants de Medicina de la UVic-UCC

El passat dimarts 21 de gener, els estudiants de primer curs de la Facultat de Medicina de la UVic-UCC van fer la seva segona pràctica d'observació del curs després d'haver estrenat la bata el passat mes de setembre.

+ Llegir més

Comença un nou trimestre dels tallers d'estimulació cognitiva

L'Hospital de Dia de l'HUSC va començar el dimarts 7 de gener els 'Tallers d'estimulació cognitiva', unes sessions que es duuen a terme durant un període de tres mesos i s'adrecen a persones amb demència inicial i discretament moderada.

+ Llegir més

El president Torra inaugura l'ampliació de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic i l'Àrea de Rehabilitació del CHV

El cap de Govern ha visitat les noves instal·lacions acompanyat per la consellera de Salut, Alba Vergés, l'alcaldessa-presidenta de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, Anna Erra, i el president del Consorci Hospitalari de Vic, Jaume Portús.

+ Llegir més

Els Reis d’Orient tanquen els actes nadalencs a la FHSC

Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar el diumenge 6 de gener les instal·lacions de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic i d’El Nadal per compartir amb els pacients, familiars i professionals la il·lusió de les festes nadalenques.

+ Llegir més

La grip i el refredat. Com es poden distingir?

La grip i el refredat estan causats per virus diferents, malgrat que ens arriben durant la mateixa època de l'any i tots dos afecten a les vies respiratòries. A continuació us donem algunes pautes per identificar cada malaltia.

+ Llegir més