Notícies

XXXVII Premis Sanitat Osona 2019

La delegació d'Osona del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona convoca l'edició 2019 dels Premis Sanitat Osona. Hi poden participar tots els metges, a títol individual o liderant un equip d'investigadors, que visquin o treballin a la comarca i que estigui adscrits a la delegació.

+ Llegir més

La Fundació Hospital de la Santa Creu estrena nou espai web

El nou portal, que s'ha posat en marxa aquest mes de febrer, posa a l'abast de l'usuari tota la informació de la Fundació, així com dels serveis de l'àmbit hospitalari i d'atenció a la dependència.

+ Llegir més

Jocs de taula amb infants al SAIAR de Folgueroles

Els alumnes de P5 de l'escola Mossèn Cinto de Folgueroles van visitar la setmana passada el SAIAR per jugar amb els usuaris del centre.

+ Llegir més

Joan Espaulella presenta a Madrid el model de Prescripció Centrada en la Persona

En la primera Jornada de Geriatria i Farmàcia Hospitalària celebrada el 17 de gener a Madrid, el cap de servei de Geriatria (FHSC-CHV) va parlar del treball en equip entre farmacèutics i geriatres per a l'atenció dels pacients amb multimorbiditat

+ Llegir més

El Nadal rep un quadre de Pilarín Bayés sobre els orígens de la residència

La ninotaire Pilarín Bayés i l'empresari Juli Espina han obsequiat a El Nadal amb un quadre sobre la masia que va donar nom a la residència i que existia antigament en aquests terrenys. 

+ Llegir més

Acord per establir un full de ruta amb el Govern per millorar l'atenció a la gent gran

Els agents socials i econòmics de l'àmbit d'atenció a la gent gran a Catalunya han arribat aquest gener a un compromís amb la Generalitat per establir un full de ruta abans del proper juny que estableixi les prioritats i les necessitats del sector pels propers tres o quatre anys.

+ Llegir més

Visita dels reis a l'Hospital Universitari de la Santa Creu

Els Reis d’Orient tanquen els actes nadalencs a l’HUSC

Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar el diumenge 6 de gener les instal·lacions de l'HUSC per compartir amb els pacients, familiars i professionals la il·lusió de les festes nadalenques.

+ Llegir més

L'art de fer un pessebre ple de detalls

En Bonaventura Carbonell i en Lluís Riera van ser els encarregats de construir el pessebre que ha lluït aquestes festes el Centre de dia d'El Nadal. Durant tot el procés, van comptar amb el suport de la resta de persones usuàries.

+ Llegir més

Les veus de Santa Creu alegren les festes a l'Hospital

Desenes de malalts, familiars i professionals van assistir al concert especial que el Cor de Santa Creu va oferir, el passat 27 de desembre, a l'Hospital Universitari de la Santa Creu.

+ Llegir més

Entrevista de Nació Digital al Dr. Jordi Roca

Amb motiu del 30è aniversari del model d'atenció social i sanitària de la Fundació, un dels diaris digitals més llegits en català, Nació Digital, ha fet una entrevista al director gerent de la FHSC, Dr. Jordi Roca.

+ Llegir més