Notícies

25 metges, infermeres i psicòlegs comencen la seva formació com a especialistes a Osona

Són 18 metges i 7 infermeres que passaran entre 2 i 5 anys cursant la seva especialització als centres del Consorci Hospitalari de Vic i als CAP de la comarca.

+ Llegir més

Benvinguda a la nova promoció de residents

Acte oficial de benvinguda als nous residents

Aquest dijous, 22 de juliol, es presentaran els nous metges i infermeres residents en un acte institucional a la Sala d'actes HUV. La presentació, dirigida per la directora de Transferència de Coneixement, Dra. Núria Roger, i la Cap d'estudis, Dra. Susanna Vilaseca, tindrà lloc a les 14 h i estarà oberta als professionals del CHV i la FHSC. 

+ Llegir més

La regidora de Salut Pública i Igualtat de l'Ajuntament de Vic acompanyada de representants del Banc de Sang i Teixits, l’Associació de Donants de Sang d’Osona i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic

Es presenta la campanya anual de donacions de plasma i sang

Amb l'objectiu d'augmentar el nombre de donants a la comarca d'Osona, l'Ajuntament de Vic, el Banc de Sang i Teixits, l'Associació de Donants de Sang d'Osona i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic han presentat aquest dilluns al matí la campanya de donació de plasma i sang d'enguany.

+ Llegir més

Segona donació de plasma a Vic a l'HUSC

Aquest juliol es consolida el programa de donació de plasma Vic amb una segona jornada que tindrà lloc el dilluns 19 de juliol a l’Hospital Universtiari de la Santa Creu de Vic, de les 9 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 9 del vespre.

+ Llegir més

Sagal d'Honor als professionals sanitaris d'Osona

La colla castellera Sagals d'Osona va lliurar diumenge el premi Sagal d'Honor 2020 al col·lectiu sanitari de la comarca per la seva lluita davant la pandèmia. El reconeixement es va fer en el marc de l'actuació castellera de la Festa Major de Vic i va comptar amb representants dels hospitals, les residències i l'Atenció Primària d'Osona.

+ Llegir més

La Festa Major de Vic passa per El Nadal

Els residents d'El Nadal van rebre dissabte la visita de sardanistes, castellers i el seguici infantil per gaudir de l'ambient de Festa Major que viu la ciutat de Vic durant aquests dies.

+ Llegir més

El Nadal acull una xerrada sobre seguretat i teleassistència per a gent gran

Alguns delinqüents aprofiten la vulnerabilitat d'algunes persones grans per cometre furts, robatoris o estafes. Els Mossos d'Esquadra i l'Ajuntament de Vic van organitzar dijous una xerrada a El Nadal per donar a conèixer alguns consells a tenir en compte en la prevenció d'aquestes situacions delictives.

+ Llegir més

Voluntariat a El Nadal en el marc del projecte Vic Ciutat Cuidadora

La Conxita, que viu a la residència El Nadal, rep des de fa quinze dies la visita setmanal d'una voluntària de Creu Roja que li fa companyia i li dona suport emocional. Aquesta col·laboració forma part del projecte ‘Vic Ciutat Cuidadora’, que properament engegarà una sessió de suport adreçada a familiars del centre.

+ Llegir més

L’Hospital de la Santa Creu restaura els fanals modernistes de l’antic hospital

L'entrada de l'antic Hospital de la Santa Creu de Vic llueix novament els seus característics fanals d'estil modernista després que s'haguessin de retirar per a la seva restauració.

+ Llegir més

En guàrdia contra el maltractament a la gent gran

El Nadal Serveis per a la Gent Gran ha participat en la comissió mixta impulsora de la campanya "Tracta'm bé" que té com a objectiu afavorir el bon tracte a les persones grans en tots els àmbits de la societat.

+ Llegir més