Notícies

Salut impulsa cribratges massius de COVID-19 a Osona

Es faran proves de detecció de la COVID-19 a persones asimptomàtiques de més de 16 anys i que no hagin passat la malaltia als municipis de Vic, Manlleu, Torelló i Roda de Ter. La tècnica a utilitzar serà el test antigènic ràpid (TAR).

+ Llegir més

Evolució de la COVID-19 als hospitals d'Osona

L'Hospital Universitari de Vic comença a recuperar l'activitat que s'havia hagut d'ajornar. La pressió segueix sent molt important a nivell de pacients crítics i semicrítics, així com a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic.

+ Llegir més

L'acompanyament al final de la vida en temps de pandèmia

Amaya Merchan va explicar la seva vivència com tècnica de Cures Auxiliars d'Infermeria d'El Nadal a la Jornada de Salut Comunitària de Vic centrada enguany en el dol i l’acompanyament en processos de malaltia especialment en l’època COVID-19.

+ Llegir més

Més de 80 donacions a l'acapte de sang a l'HUSC

El nou acapte de sang que ha tingut lloc aquesta setmana a l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic ha comptat amb molt bona participació. S’han registrat 84 donacions, dues de les quals han estat de persones que donaven sang per primera vegada.

+ Llegir més

Reconeixem la tasca dels voluntaris durant la pandèmia

La Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic serà present aquest divendres a la Trobada del Voluntariat Anònim, un acte en format virtual que pretén reconèixer la tasca de totes les persones que van esdevenir voluntaris durant la primera onada de la pandèmia.

+ Llegir més

Actualització de casos de COVID-19 als hospitals d'Osona

Al llarg de l'última setmana, hem tingut 77 nous ingressos de persones amb PCR positiva als centres hospitalaris d'Osona i s’han registrat 17 morts per causes relacionades amb la COVID-19.

+ Llegir més

El grup de recerca C3RG completa la sèrie de vídeos divulgatius sobre complexitat

El Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (C3RG) ha completat la sèrie de vídeos divulgatius sobre el diagnòstic i el tractament dels pacients geriàtrics amb necessitats complexes. Les quatre píndoles d'Històries de l'avi Ton ja acumulen més de 3.000 visualitzacions al canal de Youtube del C3RG i, des del mes d'octubre, es poden trobar també en llengua castellana.

+ Llegir més

Consulta la Memòria anual 2019 de la FADO

Ja està disponible la Memòria d'activitat i balanç social que edita cada any la Fundació Assistencial d'Osona, corresponent a l'any 2019.

+ Llegir més

Clam conjunt del sector sanitari i l’Ajuntament de Vic per reduir l’activitat social i la mobilitat

El Consorci Hospitalari de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, juntament amb altres representants de diferents institucions sanitàries i l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, van atendre els mitjans aquest dimecres per donar a conèixer la situació actual de la pandèmia a la ciutat.

+ Llegir més

Evolució de la COVID-19, noves mesures i reordenació de l'atenció sociosanitària

Al llarg de l'última setmana, hi ha hagut 79 nous ingressos als centres hospitalaris d'Osona de persones amb PCR positiva i s'han registrat tres morts per causes relacionades amb la COVID-19.

+ Llegir més