Notícies

Celebrem l'arribada del Nadal a Sant Hipòlit

A la residència Fundació Gallifa de Sant Hipòlit es preparen per a les festes amb nombroses activitats festives per als seus residents i usuaris. La novetat d’aquest any és una fireta de Nadal on es venen productes realitzats per les persones usuàries.

+ Llegir més

Programa d'actes nadalencs a El Nadal

La Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic organitza diferents activitats per celebrar les festes nadalenques i l’arribada de l’Any Nou amb totes les persones residents i usuàries del centre El Nadal.

+ Llegir més

Gent gran, mares i infants comparteixen moments d’esbarjo a la residència de Sant Hipòlit

La residència Fundació Gallifa de Sant Hipòlit de Voltregà organitza quinzenalment una nova edició de l'Espai Compartim, un punt de trobada intergeneracional entre usuaris de la residència i infants menors de tres anys i les seves mares.

+ Llegir més

Comiat de l'estudiant en pràctiques del SAIAR de Folgueroles

L’alumna de l'IES Antoni Pous i Argila de Manlleu, Georgina Danés, va estar durant més d'un any realitzant les pràctiques formatives de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència al SAIAR i ja formava part de l'equip del centre com una professional més.

+ Llegir més

Pràctiques inclusives de jardineria a l'Hospital

Els alumnes de l'escola d'educació Especial L'Estel de Vic han començat les pràctiques curriculars inclusives de jardineria a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, dins la seva etapa de transició a la vida adulta.

+ Llegir més

Foto de grup de premiats en Altres Àmbits Assistencials, amb Jordi Amblàs premiat en la categoria d'Atenció Sociosanitària

Premi a l'Excel·lència Professional per a Jordi Amblàs

El geriatre del Servei Territorial de Geriatria, Dr. Jordi Amblàs, va recollir el 21 de novembre un dels Premis a l'Excel·lència Professional 2019 que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona.

+ Llegir més

Acte d’homenatge al Dr. Àngel Rierola i Isern

Vic homenatja al Dr. Àngel Rierola i Isern

El Dr. Rierola va exercir de cap de cirurgia a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic des del començament de la postguerra fins a la seva jubilació, el 1976. Aquest divendres, l’Ajuntament de Vic i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic li van retre homenatge.

+ Llegir més

"A la Catalunya Central es publica un article de recerca cada dia"

L'any 2018, es van publicar 370 articles a la Catalunya Central. Osona és la comarca on més creix la producció científica, un increment impulsat principalment per la Facultat de Medicina (UVic-UCC) i per alguns investigadors del CHV i la FHSC.

+ Llegir més

Mostrem als alumnes el nostre model d'Atenció Integral Centrada en la Persona

La Residència i Centre de dia El Nadal han rebut aquest mes de novembre la visita dels alumnes del Màster d’Atenció Integral i Centrada en la Persona (AICP) en Àmbits d'Envelliment i Discapacitat de la UVic-UCC.

+ Llegir més

Homenatge a l'històric cirurgià Àngel Rierola

Divendres 22 de novembre, tindrà lloc un acte honorífic en memòria del Dr. Àngel Rierola Isern (1906-1982), cirurgià de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic que, en temps difícils i amb limitacions de mitjans, va marcar un testimoni de perícia i dedicació professional a la ciutat de Vic i a la comarca d'Osona.

+ Llegir més