Notícies

Sarah Mir Roca és la nova directora d’Àmbit Comunitari d'Atenció a la Dependència

Aquest nou àmbit, dins de l'Àrea de Dependència de CHV-FHSC-FHSJM-FADO, agrupa tota l'activitat que duem a terme a nivell d'Atenció Domiciliària, centres de dia i la xarxa Espais Activa't.

+ Llegir més

Visita dels Reis d'Orient a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic

La celebració de Reis posa el punt final als actes nadalencs dels nostres centres

El divendres 6 de gener, els Reis d'Orient van visitar l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i les residències Aura i El Nadal per compartir amb els pacients, familiars i professionals la il·lusió de les festes nadalenques.

+ Llegir més

Visita a la setena mostra de pessebres de Vic

La visita dels Reis d’Orient tancarà el programa d’activitats nadalenques d’El Nadal

Els Reis de l'Orient visitaran la residència i faran un recorregut per les diverses unitats per compartir amb les persones usuàries la il·lusió i la màgia de les festes nadalenques. 

+ Llegir més

Les festes omplen d'alegria el SAIAR de Folgueroles

El centre de dia de Folgueroles s’ha sumat aquets dies a la celebració de les festes de Nadal i l'arribada de l'Any Nou amb diversos actes per gaudir amb les persones usuàries d’aquestes dates tan especials.

+ Llegir més

Celebrem les festes nadalenques a El Nadal

La celebració del Nadal i de l'arribada de l'Any Nou ha omplert el calendari d'actes de la residència El Nadal de Vic amb nombroses activitats festives per als seus residents i usuaris.

+ Llegir més

Elements decoratius nadalencs de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic

La FHSC s’engalana per Nadal

Com cada any per aquestes dates, els diversos centres de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic s'han guarnit per celebrar l'arribada de les festes nadalenques.

+ Llegir més

Activitats de Nadal al SAIAR de Folgueroles

El Centre de dia organitza diverses activitats per celebrar les festes nadalenques i l'arribada de l'Any Nou amb les persones usuàries del centre.

+ Llegir més

Entrega de les flors solidàries als usuaris de la residència El Nadal

Flors de Nadal per als nostres centres de dia

Aquesta setmana, els usuaris d’El Nadal, el SAIAR de Folgueroles i el Centre de dia Sant Jordi han rebut ponsèties en el marc d'una iniciativa solidària de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

+ Llegir més

Activitats de Nadal a la Fundació Gallifa

Com cada any, la Fundació Gallifa ha organitzat diverses activitats per celebrar les festes nadalenques i l'arribada de l'Any Nou amb les persones usuàries.

+ Llegir més

L’HUV incorpora un segon TAC d’última generació

L'Hospital Universitari de Vic ha posat en marxa aquest mes un nou aparell de tomografia computada per substituir el més antic i disposar així de dos TAC de tecnologia avançada. L'equipament inclou prestacions d'intel·ligència artificial que permeten augmentar la qualitat de l'estudi, amb imatges més precises, i reduir significativament la dosi de radiació que rep el pacient.

+ Llegir més