Notícies

El director del CatSalut visita l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic

Els màxims responsables del CatSalut es reuneixen amb l'equip directiu de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic per conèixer el model d'atenció social i sanitària d'Osona i per visitar l'ampliació de l'hospital.

+ Llegir més

Cartell de les festes del barri El Sucre de Vic

El Nadal es suma a les festes del barri El Sucre

El barri El Sucre de Vic celebra aquest cap de setmana les seves festes amb diverses activitats, entre les quals hi ha una sortida divendres a les 4 de la tarda pels voltants d’El Nadal amb veïns i persones usuàries del centre residencial.

+ Llegir més

20 metges i infermeres comencen la seva formació com a especialistes a Osona

L'Hospital Universitari de Vic va acollir aquest dijous la presentació dels 20 nous metges i infermeres internes residents (MIR i IIR) que enguany comencen la seva formació com a especialistes als hospitals i centres sanitaris d'Osona.

+ Llegir més

Torna la Setmana sense fum: Recupera la inspiració

Els centres de la FHSC s'han adherit un any més a la celebració de la XX Setmana Sense Fum, que des d'aquest dilluns fomenta la conscienciació sobre el consum del tabac sota el lema 'Recupera la inspiració'.

+ Llegir més

Conferència inaugural a càrrec del Dr. Joan Enric Torra, membre del GNEAUPP.

Èxit de participació en la quarta edició de la Jornada de Ferides de Vic

Prop de 120 professionals de diferents comarques catalanes van participar divendres a la quarta edició de la Jornada d'Atenció a les Ferides Cròniques, que enguany es va celebrar a l'edifici El Sucre de Vic degut a l'increment del nombre d'inscrits.

+ Llegir més

Un pacient a la Unitat Clínica de Ferides de l'Hospital Universitari de la Santa Creu

L’Hospital Universitari de la Santa Creu reconegut amb la màxima distinció estatal en el tractament d’úlceres

És el segon hospital de Catalunya i el tercer d'Espanya en assolir aquesta distinció, fet que demostra que el centre assoleix uns alts estàndards de qualitat en el tractament de ferides.

+ Llegir més

Nova seu de la Jornada de Ferides 2019

A causa de l’increment del nombre d'inscrits es canvia la seu de la IV Jornada de Ferides 2019: Lesions relacionades amb la dependència. El proper 24 de maig, la jornada tindrà lloc a l'edifici El Sucre de Vic.

+ Llegir més

Desconvocada la festa d'obertura del nou parc de l'Hospital

Lamentem informar-vos que la xocolatada popular prevista per aquest dissabte al matí, amb què volíem celebrar l'obertura del nou parc públic davant de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, ha hagut de ser desconvocada.

+ Llegir més

Nadina Latorre i Clàudia Roca van rebre diversos obsequis com a record de la seva residència a l'HUSC

Emotiu acte de comiat a les residents de Geriatria

Les geriatres Clàudia Roca i Nadina Latorre han finalitzat aquest any la seva formació sanitària especialitzada. Per aquest motiu, l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic va voler agrair-los la seva dedicació i compromís durant els últims quatre anys amb la celebració d'un acte de comiat.

+ Llegir més

Divulguem amb humor la importància de la higiene de mans

Aquesta setmana, l'Hospital Universitari de la Santa Creu ha celebrat el Dia Mundial de la Higiene de Mans que se celebra cada 5 de Maig. Els Parranda Clowns han contribuït a conscienciar a les persones de l'hospital sobre la importància del rentat de mans.

+ Llegir més