Notícies

Recepció de les bates confeccionades per les germanes vedrunes de Vic

L’HUSC rep bates i mascaretes confeccionades per voluntaris

Persones i institucions de la comarca s'han ofert a la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic per cosir i fer arribar bates i mascaretes per als professionals.

+ Llegir més

Mesures excepcionals als hospitals i a les residències d'Osona

D'acord amb les mesures decretades per la Generalitat de Catalunya per contenir la propagació del coronavirus SARS-CoV-2, es restringeixen de manera taxativa les visites als hospitals públics i residències d'Osona. S'anul·larà l'activitat programada que no sigui urgent o inajornable. Es manté el nombre de casos de COVID-19 a Osona (2).

+ Llegir més

Treballem per la prevenció del delírium

L'11 de març, amb motiu del Dia Mundial del Delírium, l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, l'Hospital Universitari de Vic i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu impulsaran una sèrie d'accions de sensibilització per millorar la informació sobre aquesta síndrome confusional aguda.

+ Llegir més

La Unitat Docent Territorial de Vic obre les portes als estudiants de Medicina

Una quarantena d'alumnes de segon curs de Medicina de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya van ser dimarts a l'Hospital Universitari de Vic en l'acte de presentació de la Unitat Docent Territorial de Vic.

+ Llegir més

Disfresses i música per celebrar el Carnaval a El Nadal

El Nadal i els seus professionals es van engalanar el dijous 27 de febrer per celebrar el Carnaval amb els seus usuaris. Les disfresses, la decoració festiva i un playback van ser suficients per fer viure a les persones usuàries una jornada diferent i divertida.

+ Llegir més

Setmana de portes obertes per a futurs residents

L'Hospital Universitari de Vic obrirà les portes als futurs residents de medicina, infermeria i psicologia al llarg de tota una setmana, del 30 de març al 3 d'abril, amb l'objectiu que puguin conèixer de més a prop la formació sanitària especialitzada que ofereix el CHV i la FHSC.

+ Llegir més

Celebrem el Carnaval a Folgueroles amb un concurs de disfresses

El SAIAR de Folgueroles no es va voler perdre la disbauxa dels dies de Carnaval i va organitzar un concurs de disfresses amb els seus usuaris.

+ Llegir més

L’Escola Vedruna Tona fa voluntariat a El Nadal

Estudiants de segon a quart curs d'ESO de l'Escola Vedruna Tona van visitar El Nadal, el divendres 21 de febrer, per col·laborar com a voluntaris en una sessió d'activitat física per a gent gran.

+ Llegir més

Dos residents de Geriatria fan rotacions externes al Regne Unit

Els nostres residents de Geriatria Maricelis Cruz i Santiago Castejón han ampliat el seu coneixement sobre l'atenció del pacient geriàtric a Urgències amb una rotació externa a dos hospitals del Regne Unit: el Norfolk & Norwich University Hospital i el Leicester Royal Infirmary. 

+ Llegir més

Usuaris d'El Nadal visiten L'Atlàntida amb el programa Apropa Cultura

Quatre usuaris de la residència i dos usuaris del centre de dia El Nadal van gaudir de l’obra ‘La Rambla de les Floristes’ a preu reduït a L’Atlàntida de Vic gràcies al programa Apropa Cultura, adreçat a persones en situació de vulnerabilitat.

+ Llegir més