Notícies

El Nadal participarà a la primera Jornada Sociosanitària d’Osona

La Residència Aura de Manlleu acollirà el divendres 25 d'octubre la celebració de Cuida'm, la 1a Jornada Sociosanitària d'Osona. Una trobada per posar en valor la funció dels centres residencials de la comarca i dels seus professionals, per aprendre a partir de tallers i bones pràctiques i per donar a conèixer les oportunitats laborals en aquest àmbit.

+ Llegir més

35 professionals i 527 pacients participen en l’estudi prospectiu de l’Índex Fràgil-VIG

Una subvenció del Fondo de Investigación en Salud ha permès avançar en l'aplicació de l'IF-VIG com a eina pronòstica per al seguiment de pacients crònics complexos i avançats.

+ Llegir més

Inscripcions obertes per al Primer Congrés del Voluntariat d'Osona

La UVic-UCC serà la seu de la primera edició del Congrés del Voluntariat d'Osona, que tindrà lloc el 8 i 9 de novembre fruit de la col·laboració entre la universitat i diferents entitats i institucions sense ànim de lucre com la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic.

+ Llegir més

La FHSC s’adhereix a la campanya 'Mou-te per les cures pal·liatives'

Cada segon dissabte del mes d'octubre se celebra el Dia Mundial de les Cures Pal·liatives, una jornada que pretén donar suport a l'atenció que reben les persones amb malaltia crònica avançada o que estan en situació de final de vida.

+ Llegir més

Les Jornades R+D+i TIC Salut comptaran amb més de 20 ponents líders en realitat virtual

La novena edició de la Jornada R+D+i TIC Salut tindrà lloc el 23 d'octubre a l'edifici El Sucre de Vic, enguany amb la realitat virtual com a temàtica central, una tecnologia que està transformant el present, també en l'àmbit de la salut. Les inscripcions es tancaran el 20 d’octubre.

+ Llegir més

Els alumnes de tercer de Medicina comencen les pràctiques clíniques

A partir d'aquest dimarts 15 d'octubre i fins el 27 de novembre, quatre alumnes de tercer curs de Medicina de la UVic-UCC faran les pràctiques clíniques a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic.

+ Llegir més

Espai d’Interpretació Històrica de l’Hospital

Des d'aquest mes de setembre, el vestíbul del nou Hospital acull un Espai d'Interpretació Històrica que mostra l'evolució dels vora set segles de trajectòria del centre.

+ Llegir més

Primers resultats de la beca FIS sobre l’Índex Fràgil -VIG

Aquest dimecres, el Dr. Jordi Amblàs presentarà en sessió general els resultats preliminars del projecte sobre l'Índex Fràgil-VIG que va rebre una subvenció del Fondo de Investigación en Salud (FIS).

+ Llegir més

El model d'atenció geriàtrica d'Osona a l'Escola de la Salut Pública de Menorca

El director assistencial de la FHSC i cap del Servei Territorial de Geriatria i Cures Pal·liatives, Dr. Joan Espaulella, va participar aquest mes de setembre a les trobades de la 30a edició de l’Escola de la Salut Pública de Menorca per explicar el model osonenc d’atenció geriàtrica.

+ Llegir més

Comença un nou trimestre dels tallers d'estimulació cognitiva

L'Hospital de Dia de l'HUSC va començar aquest dimarts els 'Tallers d'estimulació cognitiva', unes sessions que es duran a terme durant un període de 3 mesos i s'adrecen a persones amb demència inicial i discretament moderada.

+ Llegir més