Notícies

Dina Barneto, nova cap del Servei Territorial de Geriatria

A partir de l'1 de gener de 2024, Dina Barneto serà la nova cap del Servei Territorial de Geriatria i Cures Pal·liatives d'Osona i el Ripollès, en substitució de Joan Espaulella.

+ Llegir més

T’apuntes al propòsit de salvar vides?

En períodes festius, les reserves de sang baixen fins a un 20% i cal tenir uns estocs correctes per encarar aquesta disminució de donacions. Per aquest motiu, l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic acollirà dues jornades de donació de sang durant aquest període de festes.

+ Llegir més

Rafael Toribio guardonat amb el Premi a l’Excel·lència Professional

Cada any el Col·legi de Metges de Barcelona reconeix públicament la tasca dels metges catalans que han destacat per la seva activitat professional. Enguany, l'internista del CHV ha rebut un dels Premis a l'Excel·lència Professional.

+ Llegir més

Experiències i casos d'èxit del CHV-FHSC a la Jornada del Pla de Salut 2021-2025 de la RSCC

Algunes de les bones pràctiques dels professionals del CHV-FHSC s’han presentat en la Jornada del Pla de salut 2021-2025 de la Regió Sanitària Catalunya Central, celebrada el 23 de novembre al Museu de l'Aigua i el Tèxtil (MAT) de Manresa.

+ Llegir més

El Consorci Hospitalari de Vic reforça els serveis d’Oncologia i de Salut Mental amb la Col·laboració d’Osona Contra el Càncer

Renovem un conveni amb Osona Contra el Càncer per a garantir el suport emocional dels pacients oncològics.

+ Llegir més

Gran representació del servei de Geriatria del CHV-FHSC al 27è Congrés de la SCGiG

Professionals i residents del CHV-FHSC van realitzar ponències i presentar comunicacions i pòsters al 27è Congrés de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG), que va tenir lloc el 16 i 17 de novembre a l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de la Salut de Catalunya i Balears (ACMSCB), a Barcelona.

+ Llegir més

Relleu a la direcció tècnica del centre de dia Josep Roqué de Manlleu

Sílvia Vila és la nova directora tècnica de centre de dia Josep Roqué de Manlleu en substitució de Laia Galobardes.

+ Llegir més

Presentem els nous espais del Laboratori Clínic i d'Anatomia Patològica

Arriba la setmana de la presentació de les noves instal·lacions dels serveis de Laboratori Clínic i d’Anatomia Patològica. Us recordem que, en el marc de les jornades de portes obertes, teniu l’oportunitat de conèixer com treballem i com s'han renovat els espais per optimitzar al màxim tant la seguretat dels professionals com dels pacients.

+ Llegir més

La VII Jornada d’Innovació de l’Aliança Estratègica C-17 es podrà seguir en línia

La VII Jornada d'Innovació de l'Aliança Estratègica C-17, del proper dia 10 de novembre, ja té l'aforament complet, però es podrà seguir en línia.

+ Llegir més

Vine a conèixer els espais i el funcionament del nou edifici de Laboratori Clínic i Anatomia Patològica

T'has preguntat mai el procés que segueix una biòpsia? O com s'identifica el tipus de bacteris causant d'una infecció? Amb motiu de la inauguració de les noves instal·lacions, t'obrim les portes dels serveis de Laboratori i Anatomia Patològica. Una oportunitat única perquè puguis conèixer, en primera persona, com treballem

+ Llegir més