Notícies

Comença un nou trimestre dels tallers d'estimulació cognitiva

L'Hospital de Dia de l'HUSC va començar el dimarts 7 de gener els 'Tallers d'estimulació cognitiva', unes sessions que es duuen a terme durant un període de tres mesos i s'adrecen a persones amb demència inicial i discretament moderada.

+ Llegir més

El president Torra inaugura l'ampliació de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic i l'Àrea de Rehabilitació del CHV

El cap de Govern ha visitat les noves instal·lacions acompanyat per la consellera de Salut, Alba Vergés, l'alcaldessa-presidenta de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, Anna Erra, i el president del Consorci Hospitalari de Vic, Jaume Portús.

+ Llegir més

Els Reis d’Orient tanquen els actes nadalencs a la FHSC

Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar el diumenge 6 de gener les instal·lacions de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic i d’El Nadal per compartir amb els pacients, familiars i professionals la il·lusió de les festes nadalenques.

+ Llegir més

La grip i el refredat. Com es poden distingir?

La grip i el refredat estan causats per virus diferents, malgrat que ens arriben durant la mateixa època de l'any i tots dos afecten a les vies respiratòries. A continuació us donem algunes pautes per identificar cada malaltia.

+ Llegir més

Aniversari centenari i música nadalenca a Sant Hipòlit

Aquest mes de desembre, la residència Fundació Gallifa de Sant Hipòlit de Voltregà ha celebrat l’anivesari d’una de les seves persones usuàries: l’Emília Pladevall ha complert 101 anys.

+ Llegir més

Celebrem l'arribada del Nadal a Folgueroles

Al SAIAR de Folgueroles es preparen per a les festes amb diverses activitats festives per als seus usuaris. A continuació, podeu conèixer els actes que s'hi han organitzat.

+ Llegir més

Bones festes i feliç any nou a tothom!

En dates tan especials, des de la Direcció volem desitjar-vos el millor per aquestes festes de Nadal i donar-vos les gràcies, una vegada més, per la feina que porteu a terme. Perquè aquestes festes (i sempre) donar salut i atenció és el millor regal que podem fer.

+ Llegir més

L'alcaldessa i el regidor Titi Roca van assistir divendres a la inauguració de la mostra

Mostra de pessebres populars a l'HUSC

L'Associació de Veïns del barri Vic Nord organitza un any més una Mostra de Pessebres. Enguany, l'espai escollit per l'exposició és l'antic espai de Psicogeriatria de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic.

+ Llegir més

L’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic avança en l’aplicació de teràpies biològiques per a la cura de ferides

La posada en marxa d'una nova sala blanca incrementarà la seguretat i els resultats d'aquesta innovadora tècnica, així com la capacitat del Grup de Recerca TR2LAB per seguir perfeccionant els tractaments

+ Llegir més

Celebrem l'arribada del Nadal a Sant Hipòlit

A la residència Fundació Gallifa de Sant Hipòlit es preparen per a les festes amb nombroses activitats festives per als seus residents i usuaris. La novetat d’aquest any és una fireta de Nadal on es venen productes realitzats per les persones usuàries.

+ Llegir més