Notícies

Miquel Àngel Osuna (HUSC), Carles Ibáñez (H. Olot), Raül Enríquez (cap d’Infraestructures i Serveis de SAS), Toni Solà (H. Campdevànol), Miqui Comerma (HSJM) i Toni Crous (HUV) a la portada del diar

EL9NOU entrevista als responsables de Manteniment de SAS

El cap d’Infraestructures i els responsables de Manteniment dels centres hospitalaris d’Osona, el Ripollès i la Garrotxa han estat els protagonistes de la portada d’EL9NOU del divendres 3 de juliol. El diari els ha reunit a tots per conèixer com van viure la crisi del coronavirus també des de primera línia als hospitals.

+ Llegir més

La residència El Nadal lliure de COVID-19

Des d'aquest dijous 2 de juliol, tots els espais de la residència El Nadal estan catalogats com a zona verda lliure de COVID-19, és a dir, no hi ha cap cas confirmat de la malaltia ni cap persona sospitosa o amb símptomes.

+ Llegir més

Espais exteriors protegits del sol a El Nadal

El pati exterior dels habitatges amb serveis d’El Nadal compta, des d’aquest mes de juny, amb una zona més ombrívola per afrontar els mesos de mes calor, gràcies a la instal·lació d’una pèrgola i la renovació de la vegetació.

+ Llegir més

Pòster informatiu sobre la formació sanitària especialitzada que ofereix el CHV

Comença el procés d'adjudicació de places MIR, IIR i PIR

L'elecció de places MIR serà de forma telemàtica entre els dies 25 de juny i 31 de juliol i comptarà amb 1.278 places més que l'edició anterior. Del 21 i al 25 de setembre, els residents prendran possessió de la plaça que se'ls hagi adjudicat.

+ Llegir més

SAIAR de Folgueroles

Els centres de dia de la Fundació es preparen per a la reobertura

El Servei d'Atenció integral a les persones grans en l'àmbit rural (SAIAR) de Folgueroles podrà obrir les portes a partir de dilluns 15 de juny, quan es preveu que la Catalunya Central entri en la Fase 3 del Pla de desconfinament de la Generalitat.

+ Llegir més

El CIMTI donarà suport a dos projectes d'innovació sanitària i social d'Osona

El PGAC i Activaresi, impulsats per la FHSC i el CHV, han estat dos dels vuit projectes d'arreu de Catalunya que han estat seleccionats pel Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI).

+ Llegir més

Salvaorelles i obreportes per a la FHSC

Els professionals de la FHSC disposen de dos nous utensilis que els faciliten la feina diària i els proporcionen més comoditat i seguretat a la feina.

+ Llegir més

Tots els espais de la residència de Sant Hipòlit catalogats com a zona verda lliure de COVID-19

Des de fa 21 dies, a la residència Fundació Gallifa de Sant Hipòlit de Voltregà no hi ha cap cas confirmat de COVID-19 ni cap persona sospitosa o amb símptomes.

+ Llegir més

L’HUSC celebra un acte de comiat als residents de Geriatria

Els geriatres Santi Castejón i Maricelis Cruz han finalitzat aquest mes de maig la seva formació sanitària especialitzada. Per tancar aquesta etapa de quatre anys, l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic els va adreçar el seu agraïment divendres en un acte de comiat.

+ Llegir més

Fotografia conjunta dels residents presents a l'acte amb els seus tutors

19 nous especialistes finalitzen la seva formació a Osona

L'Hospital Universitari de Vic ha acollit aquest dijous l'acte de comiat als residents del CHV que completen enguany la seva etapa formativa.

+ Llegir més