Hospital Universitari de la Santa Creu

Abans d'ingressar

|Alt Imatge|

Per formalitzar l'ingrés a l'Hospital, us heu d’adreçar a l'espai de Recepció/Admissions de l'Hospital, on us indicaran quina serà la vostra unitat d'hospitalització, així com l'habitació i llit on heu d'ingressar. Cal portar el DNI i la targeta sanitària, i us recomanem que vingueu acompanyats per un familiar o persona de referència.

A la unitat d'hospitalització on us adreçaran, us rebrà una infermera, que us ensenyarà la vostra habitació i us explicarà el funcionament de la unitat i tot el que necessiteu saber per facilitar-vos l'estada.

Tot i trobar-vos bé, al vostre costat pot haver-hi pacients greus; per tant, procureu fer silenci i mantenir l'ordre. Us recomanem que tant a dins de les habitacions com al menjador no hi hagi més d'un acompanyant per malalt.

Roba i objectes personals

Disposareu d'un armari, on podreu guardar la roba i els objectes personals.

Cal que porteu els estris d'ús personal, com ara pijama, bata, sabatilles, màquina d'afaitar, etc. El centre us facilitarà els estris d'higiene bucal i una bata si no en porteu. Gairebé sempre és adient tenir roba de carrer per vestir-se durant el dia i poder disposar d'aquells objectes o records d'especial significat per a la persona ingressada, com ara fotografies, imatges... No dubteu a portar-los.