Avís legal i política de privacitat


Avís legal i condicions d’ús

El web www.fhsc.cat és titularitat de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (en endavant, FHSC), amb domini social a Vic, rambla de l'Hospital número 52, codi postal 08500, i amb CIF G-08397234.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, són propietat de la FHSC o d'algun organisme vinculat a aquest, o de tercers que hagin autoritzat l'ús d'aquests continguts a la FHSC.

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

 • Només està autoritzat l'ús personal no comercial.
 • No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.
 • La FHSC no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de la pròpia FHSC.
 • La FHSC no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.
 • En cap cas les cookies o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

L'ús d'aquest web implica l'acceptació plena i sense reserves dels termes i condicions continguts en el present Avís legal.

Política de Privacitat

La present Política de Privacitat té per objecte informar sobre com la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC) tracta les dades personals obtingudes a través de la navegació i de la interacció dels usuaris amb el lloc web www.fhsc.cat, d'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Qui es fa responsable del tractament d’aquestes dades?

El responsable del tractament de les vostres dades personals és la:

 • Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic
  Número de CIF G-08397234
  Adreça: Rambla de l’Hospital, 52, Vic (CP 08500)
  Telèfon: 93 883 33 00 / Correu electrònic: hsc-vic@hsc.chv.cat

Podeu contactar amb el Delegat de Protecció de Dades adreçant un correu electrònic a dpdfhsc(ELIMINAR)@hsc.chv.cat o un escrit a l’adreça: rambla de l’Hospital, 52, Vic – CP 08500.

Quina informació recopilem a través del web?

 • Dades de caràcter personal que ens proporcioneu mitjançant els diferents formularis i sol·licituds: Contacte, Convocatòries de llocs de treball i Suggeriments, queixes i reclamacions.
 • Dades que es generen automàticament com a resultat de la vostra navegació i consulta del web (pàgines vistes, hora d’accés, temps de lectura...).

Com tractem aquestes dades?

FORMULARIS
Finalitat Gestió, seguiment i resposta a les aportacions, preguntes o sol·licituds realitzades pels usuaris.
Legitimació Consentiment de l'interessat a través de l’acceptació de la Política de Privacitat en cadascun dels formularis i tractaments.
Conservació Selecció de personal: les dades es conservaran mentre duri el procés de selecció i, un cop finalitzat, com a màxim es conservaran durant 1 any.
Informació / Suggeriments, queixes i agraïments: les dades es conservaran mentre duri la gestió sol·licitada i, un cop finalitzada, com a màxim es conservaran segons el que estableixi la normativa vigent en cada moment.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
NAVEGACIÓ
Finalitat Obtenir estadístiques anònimes sobre l’ús del lloc web (monitoratge del número IP) per conèixer les vostres preferències de navegació, els dispositius des dels que hi accediu o les pàgines que visiteu, i així poder millorar la informació que proporcionem i garantir la seguretat i l’accessibilitat del web.
Legitimació Gestió del lloc web i de les seves funcionalitats.
Conservació Les dades es conservaran, com a màxim, segons el que estableixi la normativa vigent en cada moment.
Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

És obligatori facilitar totes les dades?

Quan es sol·liciten dades per tramitar l'acció desitjada, s'informarà del caràcter necessari de les dades que es consideren imprescindibles. Si no es faciliten les dades obligatòries, no serà possible tramitar la sol·licitud efectuada.

Quins són els vostres drets i com els podeu exercir?

Teniu dret a accedir, rectificar, suprimir, oposar-vos, realitzar una portabilitat i limitar el tractament que es fa de les vostres dades personals. Quan aquest tractament estigui basat en el vostre consentiment previ, podreu revocar l'autorització que vàreu donar en qualsevol moment.

Podeu exercir els drets en relació a les vostres dades personals dirigint un escrit:

 • Per correu electrònic a la Unitat d'Atenció a l'Usuari: hsc-vic@hsc.chv.cat
 • Per correu postal a: Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic. Rambla de l’Hospital, 52, Vic. CP 08500.

La sol·licitud sempre haurà d'anar acompanyada de la fotocòpia (impresa o com arxiu adjunt) del vostre DNI, passaport o document legal vàlid que us identifiqui.

La FHSC us informarà sobre les actuacions derivades de la vostra petició en el termini d'un mes. En cas de sol·licituds especialment complexes, es pot ampliar el termini dos mesos més (per tant, fins a un màxim de tres mesos), sempre informant de l'ampliació del termini dins el primer mes.

Si considereu que no hem donat una resposta adient a la vostra sol·licitud, podeu presentar una reclamació davant de l'Autoritat de control competent.

Canvis en la Política de Privacitat

Qualsevol canvi en la Política de Privacitat us serà comunicat a través d'aquesta pàgina i tindrà vigor des de la seva efectiva publicació en la mateixa. La FHSC es reserva el dret de modificar, actualitzar o adaptar la present informació a qualsevol canvi legislatiu o interpretació de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.