Hospital Universitari de la Santa Creu

Consulta Ambulatòria

|Alt Imatge|

L'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic us ofereix una eina de suport especialitzada per a l'atenció primària i altres xarxes sanitàries, mitjançant equips d’avaluació integral ambulatòria per a diferents especialitats: geriatria, cures pal·liatives i atenció a pacients amb trastorns cognitius. D’aquesta manera, podem arribar a un diagnòstic clínic, ajustar el tractament i dissenyar un pla d’intervenció global adaptat a les necessitats de la persona.

On he d'anar?

Els consultoris estan situats a la planta baixa de l'Hospital. En arribar, adreceu-vos al taulell de Recepció: allà validarem la vostra visita i us indicarem el consultori on sereu atesos.

Com es programen les visites?

Per visitar-vos a l’Hospital heu de concertar prèviament la cita. Habitualment, us hi haurà adreçat el vostre metge/ssa de capçalera o algun altre professional de la xarxa sanitària pública. Per programar una visita, ho podeu sol·licitar al taulell de Recepció.

Rebré algun avís sobre la visita?

Si tenim el vostre número de telèfon mòbil autoritzat, us avisarem de la visita amb una trucada o SMS. Si encara no rebeu SMS i hi esteu interessats, us podeu dirigir al taulell de Recepció per activar el servei o bé podeu trucar per telèfon al número de centraleta: 93 883 33 00.