Compartint experiències sobre polifarmàcia a l'International Conference on Integrated Care

Un equip d'especialistes dels serveis territorials de Farmàcia i Geriatria del CHV-FHSC han participat recentment a la prestigiosa International Conference on Integrated Care (ICIC) celebrada a Utrecht, per presentar un projecte sobre l'adequació de la prescripció en pacients fràgils.


La geriatra Dra. Núria Molist va presentar l'experiència en representació de l'equip osonenc en l'àrea de "Polypharmacy - special interest group" d'aquest congrés internacional que és un punt de trobada d'investigadors, clínics i gerents de tot el món que es dediquen al disseny i prestació de serveis integrals de salut i assistència social.

La participació osonenca a la ICIC ha permès que el model territorial d'atenció a les persones grans, fràgils i amb necessitats complexes d'Osona traspassi fronteres i guanyi visibilitat i prestigi a nivell internacional. A banda, ha servit perquè els professionals que hi han assistit hagin pogut constatar que en països molt diferents es comparteixen realitats i necessitats molt similars.

Els professionals del Grup de Prescripció Centrada en la Persona que han participat en el projecte són Núria Molist, Dani Sevilla, Javier Gonzalez, Núria Solà, Jordi Amblàs, Carles Codina i Joan Espaulella.

Compartir: