El Nadal presenta els plats de la temporada d’estiu

Una seixantena de familiars, usuaris i professionals de la Residència i el Centre de dia El Nadal han participat en la presentació dels menús d'estiu de la Residència El Nadal de Vic i s'han pogut emportar a casa els plats que han volgut tastar.


La presentació va tenir lloc dilluns a la sala polivalent de la residència i anava adreçada a familiars, usuaris i treballadors tant de la residència com del centre de dia. Durant l'acte de presentació dels menús, els assistents van poder veure diversos plats amb diferents textures -des de receptes incloses dins la dieta tova fins a plats triturats- proposats per SERHS Food, el nostre proveïdor de cuina, i emportar-se a casa aquells que volien tastar.

Empedrat, salmó al cava, fideuà o hamburguesa de coliflor són algunes de les propostes culinàries que va presentar SERHS. També es van presentar plats triturats com el nou trinxat de salmó i de macarrons.

L'activitat pretenia que els familiars coneguessin de primera mà l'equip de cuina i la varietat de plats que s'ofereixen a les persones que viuen a la residència i al centre de dia. La iniciativa va tenir molt bona acollida i els presents van poder intercanviar impressions i compartir dubtes i inquietuds.

Compartir: