Us presentem les noves responsables higienicosanitàries de les residències Aura i El Nadal

M. Rosa Amador Gutierro s'incorporarà a El Nadal de Vic aquest divendres 18 de novembre, mentre que Anna Roura Vivet assumirà les funcions de responsable higienicosanitària de la Residència Aura de Manlleu a partir de l'1 de desembre. Ambdues vetllaran per la correcta atenció als usuaris i l'establiment i seguiment de protocols, programes i mesures que cobreixin les necessitats personals de cada resident.


Maria Rosa Amador Gutierro, nova RHS d'El Nadal de Vic

La M. Rosa Amador (1973, Barcelona) arribarà aquest divendres a El Nadal després d'una variada trajectòria professional com a infermera, en la qual ha pogut atendre la gent gran des de múltiples vessants, com la Dependència, l'Atenció Intermèdia i l'Atenció Primària.

Actualment, era la coordinadora d'infermeria de la residència El Molí de Mutuam, una experiència en l'àmbit residencial que ja havia iniciat anys enrere a la residència del Casal de la Santa Creu de l'Esquirol i posteriorment a una residència de Malgrat de Mar. En l'àmbit hospitalari, havia exercit a Osona com a infermera de l'HUSC a les unitats de Convalescència i Cures Pal·liatives (2004-2007) i també com a infermera de Triatge al CHV (2010-2021). També havia estat infermera a l'ABS Vic Nord i al CASM Benito Menni de Granollers. A nivell formatiu, compta amb postgraus en Psicogeriatria i en Salut Mental, a més d'haver fet un Màster en Gerontologia Social Aplicada per la UB i un Màster Universitari en Direcció i Gestió Sanitària per la UNIR.

Anna Roura Vivet, nova RHS de la Residència Aura

L'Anna Roura (Vic, 1978) assumirà les funcions de responsable higienicosanitària a partir de l'1 de desembre. Compta amb més de vint anys d'experiència en l'atenció infermera en l'àmbit de la Dependència i coneix a fons el dia a dia de la Residència Aura, on treballa des de l'any 2004.

Abans d'arribar a la Residència Aura, va passar per la Residència de Cantonigròs i l'Hospital de la Santa Creu de Vic. A més de la seva formació com a infermera, ha fet diversos cursos sobre atenció de ferides, assistència a pacients psiquiàtrics i acompanyament en processos de final de vida. També és tutora dels alumnes del grau d'Infermeria de la UVic-UCC que realitzen les seves pràctiques al centre.

Moltes gràcies, Imma i Núria

Amb la incorporació de la M. Rosa Amador a El Nadal, quedarà coberta la vacant deixada el mes de setembre per la infermera Imma Cantizano, qui va ser nomenada directora tècnica de la Residència Aura de Manlleu. Al centre manlleuenc, l'Anna Roura rellevarà Núria Grané, qui exercirà com a infermera a l'Hospital de dia de l'Hospital Sant Jaume de Manlleu i cobrirà la jubilació de Roser Prat.

Des de la Direcció volem agrair a la Imma i la Núria tot el que han aportat durant aquests anys com a responsables higienicosanitàries a ambdós centres i desitjar-los molta sort en el desenvolupament de les seves noves responsabilitats.

Compartir:

Maria Rosa Amador
Anna Roura