Relleu al capdavant de la Direcció de la Residència Aura

Imma Cantizano Baldó és des d'aquesta setmana la nova directora tècnica de la Residència Aura de Manlleu, en substitució de Claude Protin.


Infermera especialista en Geriatria, amb un Postgrau en Infermeria Gerontològica i Geriàtrica i un Postgrau en Direcció i Gestió de Centres Residencials (en curs), Imma Cantizano compta amb una àmplia experiència en l'àmbit geriàtric i d'atenció a la dependència, i amb una trajectòria professional de 30 anys en el sector.

Ha treballat a la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic des de 1993. Primer, com a auxiliar de clínica i infermera assistencial. Des de 2006 i fins avui, ha estat la infermera responsable higienicosanitària de l’antiga residència de l’Hospital de la Santa Creu (2006-2009) i de la residència El Nadal de Vic (del 2009 fins avui).

Des d'aquest dilluns 19 de setembre, Imma Cantizano és la nova directora tècnica de la Residència Aura. Substitueix en el càrrec a Claude Protin, qui ha dirigit la residència manlleuenca en les últimes dècades.

Des de la Direcció volem desitjar-li el màxim encert en la seva nova responsabilitat.

Gràcies Claude

Des de 1993 la residència Aura de Manlleu és un centre residencial que ofereix un servei d'acolliment temporal o permanent per a persones grans, facilitant un entorn substitutori de la llar adequat i adaptat a les seves necessitats.

Claude Protin, qui ha estat al capdavant de la residència Aura (directora tècnica des del 2009) i del centre de dia Josep Roqué de Manlleu (des de 2003), deixarà el lideratge d'aquests centres per incorporar-se a l'equip de Treball Social del Consorci Hospitalari de Vic.

Volem agrair a la Claude Protin la seva dedicació, esforç i èxits aconseguits aquests anys al capdavant del centre residencial manlleuenc Aura.

Compartir: