El Nadal presenta els plats de la temporada primavera-estiu

Una quarantena de familiars, usuaris i professionals de la Residència i el Centre de dia El Nadal van participar a la presentació dels menús de primavera-estiu de la Residència El Nadal de Vic i es van poder emportar a casa els plats que van voler tastar.


Com a novetat, aquest any el tastet va tenir lloc al pati interior de la residència i, a banda dels familiars, la presentació també era oberta a residents i professionals i a usuaris i familiars del centre de dia.

Durant l'acte de presentació dels menús, els assistents van poder veure els diversos plats proposats per SERHS Food, el nostre proveïdor de cuina, i emportar-se a casa i a les habitacions dels usuaris aquells que volien tastar.

Llom amb salsa de pebre verd i pisto de verdures, bacallà amb ou dur i samfaina, risotto de bolets o salmó amb salsa cava i verdures són alguns dels plats que va presentar SERHS. També es van presentar una varietat de plats triturats com són el puré de mongeta verda i pernil o túrmixs d'estofat de vedella, salmó amb base de pastanaga i brandada de bacallà amb salsa aurora. Propostes culinàries que van agradar molt a tots els assistents.

L'activitat pretenia que els familiars coneguessin de primera mà l'equip de cuina i la varietat de plats que s'ofereixen a les persones que viuen a la residència i al centre de dia. La iniciativa va tenir molt bona acollida i els presents van poder intercanviar impressions i compartir dubtes i inquietuds.

Oferim un taller de cuina per a residents

Aquest dimecres 13 d'abril, El Nadal acollirà un taller de manipulació de xocolata amb diferents textures de fruita adreçat a les persones usuàries. La sessió pràctica compta amb el suport de SERHS, el proveïdor de cuina de la FHSC. Les persones interessades a participar-hi, ja es poden apuntar al mateix centre residencial.

Compartir: