L’HUSC estrena nou equipament sanitari finançat per Osona Contra el Càncer

La Unitat de Cures Pal·liatives de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic compta amb nou equipament sanitari finançat per Osona Contra el Càncer, valorat en 22.732 euros.


L'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic va acollir aquest dimarts 8 de març l'acte de donació d'un ajut de 22.732 euros de la mà d'Osona Contra el Càncer. La contribució econòmica ha permès adquirir 10 bombes portàtils d'infusió contínua per administració de fàrmacs i tractament del dolor; un ecògraf portàtil (equip transductor lineal de banda ampla) per a la observació de vies vasculars, pulmonars i bilials; i un ecògraf bladder Scanner amb carro portàtil per a la detecció d'alteracions a les vies urinàries -que evita sondatges innecessaris per detectar infeccions d'orina-.

Tot aquest equipament s'ha destinat a dotar la Unitat de Cures Pal·liatives de l'hospital d'atenció intermèdia i l'equip d'atenció domiciliària (PADES) per seguir mantenint el nivell de servei, confort i qualitat en l'atenció als pacients oncològics.

A l'acte hi van participar l'alcaldessa i presidenta del Patronat de la FHSC, Anna Erra, i la gerenta, Sara Manjón, juntament amb l'equip directiu i de professionals de la institució, a més de la presidenta d'Osona Contra el Càncer, Montserrat Freixer, i de la membre de la junta de l'entitat Cristina Herrera.

Des del Patronat i des de l'HUSC s'ha volgut posar de manifest el gran reconeixement de la institució a l'acció benefactora d'Osona Contra el Càncer, així com "el compromís i el suport continuat que l'entitat sempre dispensa als projectes i iniciatives que promou l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic".

Compartir: