Disfresses i música per celebrar el Carnaval a la Fundació Gallifa i El Nadal

Professionals i usuaris de la Fundació Gallifa i la Residència i el Centre de Dia El Nadal van celebrar el Carnestoltes amb una jornada festiva plena de disfresses, elements decoratius, actuacions musicals i berenars de germanor.


La festivitat de Carnestoltes va començar dijous al matí a la Residència i el Centre de Dia El Nadal amb un recorregut per les diferents unitats de la 'comitiva xafardera', formada per estudiants de pràctiques, voluntaris i voluntàries i professionals del centre. L'equip de cada unitat va mostrar la seva disfressa a la comitiva i una coreografia que havien assajat dies abans. Fitxes del tradicional joc de taula del parxís, cineastes i càmeres, membres de l'agència espacial la NASA o fruites de colors vius van ser algunes de les disfresses que es van poder veure per les diferents plantes.

A la tarda va ser el torn de la companyia 'Nadalius', formada per professionals i un alumne en pràctiques. L'equip va recórrer les diverses unitats, tot representant un casament amb els nuvis i la seva comitiva (familiars, el mossèn, la fotògrafa...) i repartint un ambient festiu per totes les plantes del centre residencial. La jornada va cloure amb un berenar ben dolç per a tots els assistents: coca i xocolata desfeta.

A la Fundació Gallifa tampoc es van voler perdre el Carnestoltes i, per celebrar aquesta festivitat, professionals i residents es van disfressar amb barrets, vestits, màscares i altres elements. També es va organitzar un berenar especial amb música d'acompanyament. L'endemà, coincidint amb l'inici de la Quaresma, el mossèn va visitar la residència per imposar la cendra a aquells usuaris i usuàries que així ho van desitjar.

Compartir:

La celebració del Carnestoltes a El Nadal
Usuaris i professionals de la Fundació Gallifa gaudint del Carnaval i durant la imposició de la cendra