L’Andrea i la Montse, noves professionals del SAIAR

En els últims mesos, s'han incorporat una gerocultora i una infermera al Servei d'Atenció Integral a la gent gran en l'Àmbit Rural (SAIAR) de Folgueroles: l'Andrea Jiménez i la Montse Oller. És la primera vegada que s’incorpora un professional de l’àmbit de l’Infermeria al centre. 


Andrea Jiménez, gerocultora del Centre de dia el SAIAR

A principis de febrer, l'Andrea Jiménez, de només 26 anys, s'incorpora a l'equip humà del Centre de dia el SAIAR. Abans d'aterrar a Folgueroles, va treballar al Centre de dia Josep Roqué de Manlleu i a la FADO, lloc on va fer tasques d'atenció domiciliaria.

Va cursar el grau mitjà de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència (TAPSD) i va realitzar el seu període de pràctiques al Centre de dia Sant Jordi de Vic.

L'Andrea afirma que poder treballar al SAIAR és una gran oportunitat per a ella, ja que li permetrà "continuar posant en pràctica els seus coneixements i habilitats i créixer com a professional".

Montse Oller, la primera infermera del Centre de dia el SAIAR

Provinent de Santa Maria d'Oló, Montse Oller és infermera amb més de 16 anys d'experiència en l'àmbit d'atenció a la dependència. La seva trajectòria professional ha estat sempre vinculada a l'àmbit geriàtric, ha treballat en residències i en hospitals sociosanitaris. El mes de desembre s'incorpora a l'equip humà d'El Nadal Serveis per a la Gent Gran per assumir la responsabilitat d'infermeria dels centres de dia del Saiar de Folgueroles, El Nadal, i també del centre de dia Sant Jordi de Vic (gestionat per la FADO). És la primera vegada que s'incorpora una infermera al centre. 

Andrea i Montse, rebeu la més cordial enhorabona i benvingudes al nostre equip!

Compartir: