Compartim coneixement sobre treball social i l'ús de vitamina D en l'àmbit de la Geriatria

El Dr. Ferran Roca, geriatre de l'HUSC, participarà el proper dijous 14 d’octubre a la tercera Jornada d'Ortogeriatria de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia per exposar els beneficis de la vitamina D en l’àmbit de la Geriatria. El mateix dia, la coordinadora de Treball Social de l'HUSC, Carme Guinovart, parlarà sobre com s’ha adaptat el model d'intervenció social als centres sociosanitaris en una sessió tècnica del Consorci de Salut i Social de Catalunya.


La tercera edició de la Jornada d’Ortogeriatria de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG) se celebrarà el proper dijous 14 d’octubre, a les 18:00h, en format virtual i comptarà entre els seus ponents amb el Dr. Ferran Roca, de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic. El geriatre exposarà els beneficis que aporta la vitamina D aplicada en la Geriatria, un coneixement que ja va compartir amb els professionals del centre en una sessió realitzada el mes de març.

El dijous 14 d’octubre també tindrà lloc una nova sessió tècnica del Consorci de Salut i Social de Catalunya, que portarà per títol 'Adaptació i evolució del model d'intervenció social als centres d'atenció intermèdia, en el context de la COVID-19. Una mirada des del treball social sanitari'. La sessió es farà en format webinar, de 14:00 a 16:00h, i anirà a càrrec de Carme Guinovart, coordinadora de Treball Social de l'HUSC, i Elisabet Hernández, coordinadora de Treball Social de l'Hospital Sant Andreu de Manresa. Durant el webinar es farà una aproximació reflexiva als reptes i canvis que ha hagut d'afrontar el Treball Social en els serveis d'internament d'atenció intermèdia i els seus efectes, analitzats des de diverses perspectives.

Les persones que estigueu interessades en seguir els diversos actes podeu inscriure-us a través dels enllaços adjunts.

Compartir: