Comença un nou trimestre dels tallers d'estimulació cognitiva

L'Hospital de Dia de l'HUSC comença aquest dimarts 14 de setembre un nou trimestre dels 'Tallers d'estimulació cognitiva', unes sessions que es duran a terme fins a fnals de desembre i s'adrecen a persones amb demència inicial i discretament moderada.


Els tallers es dirigeixen específicament a pacients i tenen com a objectiu principal estimular les funcions cognitives conservades per tal d'optimitzar-ne el seu rendiment i compensar, en la mesura que sigui possible, la resta de funcions mentals alterades. Una part d'aquesta intervenció no farmacològica es realitza de forma grupal i, una altra part, de manera individual. S'apliquen diferents tècniques i estratègies, combinant els exercicis cognitius de llapis-paper i els neurojocs amb les noves tecnologies (plataforma informatitzada Guttmann Neuro Personal Trainer) i les tècniques de relaxació com és el mindfulness.

Les sessions es fan els dimarts i els dijous d’11 a 13 h, des d’aquest dimarts 14 de setembre fins al 30 de desembre. Els tallers es duen a terme amb totes les mesures de seguretat i prevenció de la COVID-19 i l’aforament ha quedat reduït a la meitat. 

Compartir: