Un regal carregat d’història i tradició

Representants de la colla gegantera i l'alcalde de Sant Hipòlit de Voltregà, Gerard Sancho, van fer entrega, aquest dilluns, d'una rèplica dels gegants del municipi -en Serafí i la Càndida- a la residència i Centre de dia Fundació Gallifa.


El lliurament de l'obsequi s'emmarca dins dels actes de la Festa Major de Sant Hipòlit de Voltregà, que va finalitzar aquest dilluns després de deu dies d'activitats. En representació de la residència, van recollir el regal quatre persones usuàries, que van agrair de tot cor el detall. Les figures ja llueixen a les instal·lacions del centre.

Cada any, per la Festa Major de Sant Hipòlit, la colla gegantera, acompanyada dels gegants del municipi, visitava la residència. Grallers, geganters, música i màgia eren els protagonistes de la jornada. L'any passat, la COVID-19 va impedir que es pogués dur a terme la visita i l'entrega de la rèplica de les figures també es va haver de suspendre.

Enguany, tenint en compte la situació actual, tampoc s'ha pogut realitzar l'activitat tal com es duia a terme en les edicions anteriors. La residència i Centre de dia Fundació Gallifa lamenta no haver pogut gaudir de l'actuació de la colla gegantera i espera que l'any que ve puguin celebrar la Festa Major amb plena normalitat.

Compartir: