El Pati de la Creu acull concerts d'El so de les cases

L'Orquestra de Cambra de Vic i el Cor de l'Orfeó Vigatà van omplir de música el Pati de la Creu de l'HUSC aquest cap de setmana en el marc d'un festival que obre espais del patrimoni de Vic per escoltar-hi petits concerts.


La cinquena edició d'El so de les cases, celebrada del divendres 4 al diumenge 6 de juny, va portar al Pati de la Creu de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic la música clàssica de l'Orquestra de Cambra de Vic i el repertori del Cor de l'Orfeó Vigatà.

Les dues agrupacions van oferir diversos concerts de 20 minuts en què els assistents van poder gaudir de la música en un espai privilegiat del patrimoni arquitectònic de la ciutat. El Cor de l'Orfeó Vigatà va cantar el divendres a la tarda i el diumenge al migdia, mentre que l'Orquestra de Cambra de Vic va tocar al Pati de la Creu durant tot el dissabte.

El festival El so de les cases promou la descoberta dels espais del patrimoni de Vic. En aquesta edició, es van obrir 19 espais i es va comptar amb l'actuació de 25 grups i artistes diferents.

Compartir:

Moment d'un dels concerts de l'Orquestra de Cambra de Vic