Termini obert per presentar comunicacions per a la Jornada d’Atenció a les Ferides 2021

Fins al 10 de maig està obert el període per enviar comunicacions per a la cinquena edició de la Jornada d'Atenció a les Ferides que organitzen conjuntament la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i el Grup de recerca TR2LAB.


Us volem animar al fet que també participeu de forma activa en la jornada amb l'enviament de comunicacions per poder donar a conèixer el treball que realitzeu i comunicar/divulgar els vostres resultats sobre la temàtica. S'acceptaran comunicacions de professionals assistencials, resultats de tesis doctorals, i treballs de màster i fi de grau. La cita d'enguany pretén consolidar la sessió de comunicacions orals i en format pòster que s'inicià a la jornada 2018.

Consulta el programa de la jornada

L’edició d’enguany tindrà lloc el divendres 11 de juny de 2021 i està orientada a proporcionar una actualització sobre la temàtica "la infecció: de la valoració al tractament tòpic i sistèmic", tot i que hi haurà un espai de presentacions relacionades amb ferides i COVID-19.

Enguany, s'ha preparat un programa complet i útil en la teva pràctica diària, amb l'objectiu de millorar l'atenció dels pacients que presenten infecció en les ferides cròniques, apropant-vos els últims avenços i actualitzacions en aquest camp des d'una perspectiva multidisciplinària.

Aquest any, s'ha decidit optar per realitzar la Jornada d'Atenció a les Ferides de forma presencial. En el cas que per raons sanitàries no es pogués dur a terme en aquest format, s'informarà degudament.

Compartir: