El Nadal s’adhereix al programa Apropa Cultura

Usuaris de la residència i centre de dia El Nadal poden accedir a espectacles culturals a preus reduïts gràcies al programa Apropa Cultura, adreçat a persones en situació de vulnerabilitat.


El Nadal participa per primer any en aquesta iniciativa, que permet apropar la cultura a col·lectius que habitualment no hi tenen un accés fàcil, com poden ser algunes persones amb dependència. A través d'aquest programa, s'han pogut obtenir entrades per anar a l'Atlàntida de Vic a veure l'espectacle "Mag Lari, 25 il·lusions", celebrat el 3 de novembre, i "Els Pastorets de Folch i Torres", amb la sessió que es farà el dia de Sant Esteve.

Per a l'espectacle del Mag Lari, El Nadal va disposar d'entrades per a cinc persones grans, que van anar acompanyades per tres professionals del centre. Com que hi va haver més persones interessades que entrades disponibles, es va fer un sorteig per escollir les que se'n podrien beneficiar. El dia de l'espectacle, les seves famílies van acompanyar-les fins al teatre.

La valoració per part de les persones que hi van participar va ser molt satisfactòria, especialment entre els usuaris que no havien assistit mai a un espectacle cultural d'aquest tipus.

Compartir:

Enllaços relacionats