El Nadal tanca el mes de febrer amb la celebració del Carnaval

El dijous 25 de febrer, els professionals i la gent gran de la Residència i Centre de Dia El Nadal van gaudir d'una jornada divertida plena d'originalitat, disfresses i decoració festiva.


La Residència i Centre de dia El Nadal va engalanar-se el dijous 25 de febrer de dalt a baix per gaudir d'un Carnestoltes divertit i segur amb la participació de l'equip del centre i els seus residents.

Els actes van començar al matí amb una Comitiva Xafardera formada per professionals i estudiants de pràctiques que va passar per les diverses unitats. A cada unitat, l'equip va explicar a la comitiva les seves disfresses i decoracions i algunes fins i tot van fer un ball amb la participació de professionals de la unitat i les persones que hi viuen.

Totes les decoracions i les disfresses es van fer amb material reciclable present a la residència per no portar res de fora i mantenir així les mesures de seguretat davant la COVID-19.

A la tarda, el grup d'animació Nadalius es va disfressar de xocolata i va fer un recorregut per les unitats amb música i repartint xocolatines per fer més dolç el berenar de coca dels residents.

La celebració del Carnestoltes a El Nadal va comptar en tot moment amb el seguiment de les mesures de seguretat necessàries i va rebre molt bona resposta per part de tots els equips i residents, ja que ha permès gaudir d'una festivitat molt alegre després d'un any complex per a les persones que viuen i treballen al centre.

Compartir:

Professionals del centre disfressats
Comitiva Xafardera
Grup Nadalius