El SAIAR de Folgueroles celebra el Carnaval

Els usuaris del SAIAR de Folgueroles no es van voler perdre la celebració d'una festivitat com el Carnestoltes i van gaudir d'un esmorzar en el marc del Dijous Llarder i d'un concurs de disfresses molt disputat.


La festivitat del Carnestoltes va començar al SAIAR el dijous 11 de febrer amb la celebració de santa Lourdes i del Dijous Llarder. Al matí, les persones usuàries van poder menjar coca i fer un vermut especial, amb botifarra d'ou i llardons.

A l'endemà, el divendres 12, van continuar els actes al SAIAR. A primera hora, el centre va rebre la visita dels nens i nenes de la Llar d'Infants, que a través del vidre ens van cantar cançons de Carnestoltes i ens van fer un ball. Tot seguit, es va fer el tradicional concurs de disfresses, enguany separats en els diversos grups bombolla. La tria de la millor disfressa va estar molt renyida entre les disfresses de bisbe i la del mossèn Cinto Verdaguer. El premi, finalment va ser per les usuàries Angelina i Isabel.

La celebració del Carnaval va ser diferent enguany, amb l'aplicació de totes les mesures de seguretat necessàries, però això no va impedir que els usuaris es divertissin tant com sempre.

Compartir: