Es completa la vacunació de residents i professionals a El Nadal

164 persones han rebut la segona dosi de la vacuna a la residència El Nadal, tres setmanes després de l’administració de la primera i, per tant, s’han convertit en els primers osonencs en finalitzar el seu procés d'immunització davant el coronavirus.


El 5 de gener, el resident Pere Vila i l'auxiliar Mercè Pardo van ser les primeres persones en rebre la vacuna a Osona. A banda d’ells dos, van vacunar-se també un total de 95 residents i 69 professionals de la residència El Nadal. Ara, 21 dies després, totes aquestes 164 persones han completat el procés amb l’administració de la segona dosi -que també va anar a càrrec de l'equip d'Atenció Primària desplaçat al centre-.

Aquest era un moment molt anel·lat ja que s’espera que la immunització probablement obri una nova etapa de la pandèmia i es puguin afrontar millor les properes setmanes i mesos, especialment en l’àmbit residencial, un dels que més va patir els estralls de la primera onada. Així mateix, des del centre es valora molt positivament el percentatge elevat de persones que s’han volgut vacunar (un 75% de professionals i un 93% de persones usuàries que viuen a la residència).

Compartir: