El respecte dels drets dels pacients també en temps de pandèmia

La geriatra Rosa Maria Torres va ser una de les ponents de la sessió virtual que va tenir lloc el 21 de gener al Consorci de Salut i Social de Catalunya. La sessió va tractar el respecte dels drets dels pacients amb malalties neurodegeneratives durant la pandèmia.


La webinar, que va inaugurar el cicle de sessions tècniques del CSC aquest 2021, portava per títol "El respecte dels drets dels pacients també en temps de pandèmia: l'acompliment de les voluntats anticipades davant malalties neurodegeneratives" i va comptar amb expertes d'àmbits diversos que van abordar els reptes que suposa l'acompliment de les voluntats anticipades davant les malalties que afecten la cognició i, particularment, en el context de la COVID-19.

Entre les quatre ponents de la sessió, la geriatra de la FHSC Rosa Maria Torres va analitzar el repte d'implementar en la pràctica clínica el principi d'autonomia del pacient, que s'hauria de reflectir, entre d'altres, en els document de voluntats anticipades o les decisions compartides.

Compartir: