Suma't a l'etiqueta #JoSocDeResidències per donar visibilitat al sector

Des del Grup de treball de residències de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG), del qual formen part algunes professionals d'El Nadal, s'ha impulsat una campanya amb la finalitat de donar visibilitat i dignificar el sector a través de les xarxes socials.


El hashtag o etiqueta #JoSocDeResidències impulsat pel grup de treball de la SCGiG es va dissenyar amb l'objectiu de donar visibilitat i dignificar l'àmbit residencial. En un principi, es volia fer una campanya al llarg del 2020 mostrant les diferents activitats i accions que es porten a terme en aquest entorn, però la pandèmia del coronavirus va canviar, també, el tipus de campanya que volien dur a terme i es va precipitar la seva posada en marxa.

Va ser la coordinadora del grup, Montse Blasco, qui va llençar la campanya a les xarxes socials a l'abril per tal de donar missatges positius de l'entorn residencial en un moment en què s'estaven vivint les setmanes més dures de la pandèmia. En aquells moments, la situació a les residències era extremadament complicada i els mitjans de comunicació se'n feien ressò, va ser una situació difícil de pair per a totes les persones que formem part del sector -treballadors, usuaris i famílies-.

Ara, aquesta campanya segueix activa, recolzada per la SCGIG, i està donant fruit a reflexions interessants a internet. Per això us convidem a participar-hi a través de les vostres xarxes socials, utilitzeu l'etiqueta #JoSócDeResidències per mostrar al món la gran feina que feu cada dia.

Compartir: