Els Reis de l’Orient tanquen els actes nadalencs a la FHSC

Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar el dimecres 6 de gener les instal·lacions de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic i d'El Nadal. A la residència Fundació Gallifa, alguns residents van poder veure Ses Majestats en el seu pas pel camp de futbol durant la rua pels carrers de Sant Hipòlit de Voltregà.


El dia 6 de gener, tres professionals de l'HUSC i tres més d'El Nadal es van vestir de Reis d'Orient per fer arribar la il·lusió de les festes nadalenques i els seus millors desitjos als pacients i la resta de professionals. A diferència d'altres anys, i amb motiu de les mesures de prevenció davant el coronavirus, la visita institucional de Melcior, Gaspar i Baltasar s'ha hagut de limitar i fer-se amb personal intern de cada centre.

Si bé a El Nadal es va poder fer una visita als residents, a l’HUSC es va preferir suspendre l’acte habitual de visita a les plantes a causa de la situació en relació a la pandèmia i es va substituir per un missatge des del vestíbul. L'obsequi de l'Hospitalitat de Lourdes a les persones malaltes, que portaven habitualment els reis, el va lliurar l’equip infermer de cada planta.

La residència El Nadal també ha col·laborat en la cavalcada de Reis de Vic d'enguany, que s'ha celebrat d'una forma diferent i només s'ha pogut seguir per televisió. La retransmissió d'aquesta rua ha comptat amb diverses connexions en directe des de diversos barris de la ciutat. Al barri del Sucre, la connexió s'ha fet des de l'exterior d'El Nadal, que ha decorat la seva façana amb diversos fanalets lliurats per l'Ajuntament de Vic i muntats amb la participació de les persones residents del centre.

A la residència Fundació Gallifa, el Dia de Reis es va lliurar un regal individual per a cada resident. Els ajuntaments de Sant Hipòlit de Voltregà i Masies de Voltregà també van fer arribar al centre diversos tortells de reis.

Compartir:

Melcior, Gaspar i Baltasar, en la seva visita a l'HUSC
Ses Majestats van visitar els residents d'El Nadal
Fanalets col·locats a la façana de la Residència El Nadal