La 'Bona gent' de la Santa Creu

L'actor Quim Masferrer va fer aquest diumenge un homenatge al públic que va assistir a l'Atlàntida a la seva obra 'Bona gent', un espectacle benèfic amb motiu del 30è aniversari del model d'atenció social i sanitària de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic.


Les 800 localitats de la sala Ramon Montanyà del teatre vigatà es van omplir de persones que pretenien, d'una banda, gaudir de l'humor del 'foraster' i, de l'altra, col·laborar amb una causa benèfica, ja que la recaptació de l’acte es destinarà a finançar el projecte d'ampliació i de modernització de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic.

Durant l'espectacle, Masferrer va moure's entre el públic per conèixer històries personals dels assistents, algunes de les quals tenien relació amb l'hospital. A mesura que avançava l'actuació, l'actor i presentador va demanar aplaudiments per reconèixer la tasca de tots els professionals de la institució i, també, per a tots els pacients o familiars que en algun moment de la seva vida hi han estat vinculats. Alguns dels entrevistats va manifestar: 'tenim molta sort de tenir un Santa Creu a Osona".

Com fa habitualment al final dels seus espectacles, Masferrer va conversar amb el públic i va fotografiar-se amb tothom qui li ho va demanar.

L'acte de diumenge clausurava el programa d'actes per commemorar que fa 30 anys la Fundació va posar en marxa el seu model sociosanitari.

Compartir: