L'acompanyament al final de la vida en temps de pandèmia

Amaya Merchan va explicar la seva vivència com tècnica de Cures Auxiliars d'Infermeria d'El Nadal a la Jornada de Salut Comunitària de Vic centrada enguany en el dol i l’acompanyament en processos de malaltia especialment en l’època COVID-19.


La quarta edició de la Jornada es va celebrar, a finals d'octubre, a través de vídeoconferència i ara es pot recuperar en aquest enllaç de Youtube. A partir del minut 48:52' de gravació es pot conèixer l'experiència de l'Amaya Mechan que exercia com auxiliar d'Infermeria durant la pandèmia a la planta afectada del centre: quines sensacions van experimentar les professionans, com ho vivien les persones usuàries i les seves famílies i com s'afrontaven les situacions de final de vida, com s'acompanyava el dol als familiars, entre d'altres vivències. 

La Jornada va estar organitzada per L'EAP Vic 1 Nord, l'EAP Vic 2 Sud, la UVic-UCC, l'Agència de Salut Pública de Catalunya, l'Ajuntament de Vic i el Projecte d'Intervenció Comunitària de Vic amb l'objectiu de continuar aprofundint en la salut comunitària a la ciutat.

Compartir: