L'experiència d'El Nadal a la quarta Jornada de Salut Comunitària de Vic

La jornada, que se celebrarà el divendres 29 d'octubre, tractarà el dol i l’acompanyament en processos de malaltia i comptarà amb la participació de l’auxiliar d’Infermeria Amaya Merchan, que va treballar a El Nadal en l’atenció a residents afectats pel coronavirus.


La Jornada de Salut Comunitària de Vic celebrarà la seva quarta edició el divendres 29 d’octubre, de 10:00 a 12:00h sota el títol ‘Dol i acompanyament en processos de malaltia -en general, i en particular durant aquests temps de pandèmia- des d'una perspectiva intercultural’. A diferència d’altres anys, i amb motiu de les mesures de prevenció en el context epidemiològic actual, l’edició d’aquest 2020 es farà en línia. Per participar-hi i rebre l’enllaç per seguir la jornada, cal inscripció prèvia.

L’acte virtual constarà de tres blocs, el segon dels quals estarà centrat en les experiències de professionals acompanyants de la malaltia i el dol. Entre els ponents, hi haurà l’Amaya Merchan, tècnica de Cures Auxiliars d’Infermeria d’El Nadal, que va estar d’auxiliar d’Infermeria durant la pandèmia a la planta afectada del centre i va viure de primera mà l’acompanyament, el dol per la mort i la relació amb les famílies.

La Jornada està organitzada per L'EAP Vic 1 Nord, l'EAP Vic 2 Sud, la UVic-UCC, l'Agència de Salut Pública de Catalunya, l'Ajuntament de Vic i el Projecte d'Intervenció Comunitària de Vic amb l’objectiu de continuar aprofundint en la salut comunitària a la ciutat.

Compartir: