Comença el tercer curs per formar els nous professionals d’atenció a la dependència

Aquesta setmana, 18 alumnes han començat el Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència que ofereix l'escola Vedruna Escorial Vic en col·laboració amb la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, més concretament amb El Nadal Serveis per a la Gent Gran.


La tercera promoció d'alumnes inicia el curs 2020/2021 amb una novetat excepcional: no es realitzaran les classes pràctiques de forma presencial a la residència El Nadal, a no ser que la situació actual causada per la COVID-19 millori. Tanmateix, els estudiants rebran tota la part teòrica a l'escola Vedruna Escorial Vic, on es traslladaran tots els docents.

El CFGM de Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència té per objectiu capacitar professionals per atendre els col·lectius de població més dependent, ja sigui en l'àmbit domiciliari o institucional, a fi de mantenir i millorar la seva qualitat de vida, fent activitats assistencials, sociosanitàries, psicosocials i de suport a la gestió domèstica, i aplicant mesures i normes de prevenció i seguretat, o bé derivant-los a altres serveis quan calgui.

Compartir: