Espais exteriors protegits del sol a El Nadal

El pati exterior dels habitatges amb serveis d’El Nadal compta, des d’aquest mes de juny, amb una zona més ombrívola per afrontar els mesos de mes calor, gràcies a la instal·lació d’una pèrgola i la renovació de la vegetació.


Les pèrgoles ajuden a convertir terrasses i jardins en espais exteriors únics, bonics i confortables. En el context actual, a més, quan es recomanen les trobades i petites reunions a l’aire lliure, les zones exteriors amb ombra i protegides del sol esdevenen molt necessàries.

L’Ajuntament de Vic, promotor d’aquests habitatges amb serveis prestats per la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic, ha estat l’encarregat de dissenyar i executar aquesta actuació que feia temps que estava prevista.

Finalment, aquest mes de juny ha tingut lloc la instal·lació de la pèrgola en aquesta zona d’ús públic dels habitatges d’El Nadal Serveis per a la Gent Gran. En el mateix espai, també s’han substituït els arbres que hi havia per uns altres que puguin créixer més i protegir els bancs del sol i la calor. Una bona actuació que ajudarà, sense dubte, a fer més suportables les caloroses hores d’aquest estiu que comencem.

Compartir: