La Dra. Rosa Terré serà la nova cap de Rehabilitació

Procedent de l’Institut Guttmann, la metgessa rehabilitadora Rosa Terré s'incorporarà al juny com a nova cap del Servei de Rehabilitació del Consorci Hospitalari de Vic i seguirà execint les funcions de direcció tècnica de Rehabilitació a l’HUSC, en substitució del Dr. Pere Solé.


Amb motiu de la jubilació del Dr. Pere Solé, el Consorci Hospitalari de Vic va obrir un procés de selecció per cobrir la plaça de cap de Servei de Rehabilitació. Finalitzat aquest procés, la persona escollida per ocupar el càrrec ha estat la Dra. Rosa Terré.

La Dra. Terré seguirà assumint la direcció tècnica i assistencial de la rehabilitació que es fa a l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, així com també serà la màxima responsable de tota l'activitat de Rehabilitació ambulatòria del sud d'Osona -tant la pública com la mutual- i la gestió de tota la rehabilitació domiciliària de la comarca. Tots aquests serveis -que des de feia anys estaven repartits entre l'Hospital Universitari de Vic, la Clínica de Vic i l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic- es van unificar el setembre de 2019 a la nova Àrea de Rehabilitació ubicada a l’edifici de 800 metres quadrats annex a l’HUSC.

Terré (Barcelona, 1965) és llicenciada en Medicina i doctorada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (tesi doctoral sobre la disfàgia orofaríngia secundària al dany cerebral). Va cursar la seva especialitat com a metgessa rehabilitadora a Vall d'Hebron i posteriorment va incorporar-se com a metgessa rehabilitadora al Centre Mèdic Torre Mapfre (1996-2012), així com també a l'Institut Guttmann.

Ha estat metgessa rehabilitadora adjunta de l'Institut Guttmann des de 1996 fins a l'actualitat. L'any 2000 va integrar-se a la Unitat de Dany Cerebral de la mateixa fundació i, el 2002, va assumir el càrrec de responsable de la Unitat de Disfàgia. 

A més del seu currículum assistencial i de gestió, la Dra. Terré ha cultivat també la vessant investigadora, amb la participació en diferents estudis de recerca i la publicació de més d'una trentena d'articles científics, i ha desenvolupat una intensa tasca docent.

Compartir: