Els Reis d’Orient tanquen els actes nadalencs a la FHSC

Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar el diumenge 6 de gener les instal·lacions de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic i d’El Nadal per compartir amb els pacients, familiars i professionals la il·lusió de les festes nadalenques.


El dia 6 de desembre, els Reis d'Orient van visitar tant l'Hospital com El Nadal amb la companyia de l'alcaldessa de Vic i presidenta de la Fundació, Anna Erra.

Últims actes nadalencs

La visita de Ses Majestats va ser l'última activitat del calendari de Nadal de l'Hospital, que es va encetar el 19 de desembre amb un concert a càrrec de la Coral de la Santa Creu, formada per professionals de la Fundació i va continuar el 24 de desembre amb la tradicional missa de Nadal. A la residència El Nadal, els actes nadalencs van començar a principis de desembre i, després de la visita dels Reis, l’agenda es tancarà el proper dissabte 11 de gener amb la missa del Baptisme del Senyor.

Ses Majestats també van passar el dia 3 de gener pel SAIAR de Folgueroles i el dia 5 per la residència Fundació Gallifa de Sant Hipòlit de Voltregà.

Compartir:

Visita dels reis a l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic
Visita dels reis a El Nadal