Primers resultats de la beca FIS sobre l’Índex Fràgil -VIG

Aquest dimecres, el Dr. Jordi Amblàs presentarà en sessió general els resultats preliminars del projecte sobre l'Índex Fràgil-VIG que va rebre una subvenció del Fondo de Investigación en Salud (FIS).


L'estudi "Validació de l'Índex Fràgil-VIG com a eina pronòstica per a la monitorització clínica de pacients crònics complexos i avançats: estudi prospectiu" té com a objectiu validar l'ús d'aquest instrument així com monitoritzar l'evolució del grau de fragilitat de les persones. Una vegada finalitzada la primera fase del projecte (corresponent a la inclusió de pacients), en què han participat més de 30 professionals de l'HUSC, la residència El Nadal i l'Hospital Sant Jaume de Manlleu, arriba el moment de presentar els resultats preliminars -que són realment prometedors-. Actualment s'està desenvolupant la segona fase del projecte, amb el seguiment comunitari de les persones incloses, que s'allargarà fins a 2 anys més.

El Dr. Jordi Amblàs exposarà els resultats obtinguts juntament amb Esther Fontserè, Rut Cabestany, Ramona Nicoleta Sandu, Alba Márquez i Anna Torné.

La sessió se celebrarà el dimecres 9 d’octubre a les 15.15h a la Biblioteca de l'Hospital Universitari de la Santa Creu i està oberta a tots els professionals.

Us hi esperem!

Compartir: