Visites intergeneracionals a Folgueroles

El SAIAR de Folgueroles ha rebut durant les últimes setmanes diverses visites per part d’infants, joves i una professora de gimnàs per fer més entretingut l’estiu dels usuaris.


La primera visita va ser a principis de juliol, quan els joves del projecte municipal Operació Anti Sofà van incloure en les seves activitats de vida comunitària una passejada amb la gent gran pel poble i una jornada de jocs de taula i conversa.

Els infants i joves del casal d’estiu La Cuca Fera també van passar pel SAIAR. El grup dels Peixos Pallasso van jugar amb els usuaris a jocs de punteria i al bingo, mentre que els del grup XL van representar una obra de teatre i van col·laborar a l'hora del taller de memòria. El mateix dia, el centre de dia també va rebre la visita sorpresa de la Pilar, que havia estat professora de gimnàs d'algunes usuàries del centre.

Les activitats intergeneracionals fomenten la interacció i la cohesió entre gent diversa i permeten compartir el coneixement de tots a més de posar en valor l’experiència de la gent gran.

Compartir: