Desconvocada la festa d'obertura del nou parc de l'Hospital

Lamentem informar-vos que la xocolatada popular prevista per aquest dissabte al matí, amb què volíem celebrar l'obertura del nou parc públic davant de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, ha hagut de ser desconvocada.


Des de l'Hospital, qui organitzàvem l'activitat amb el suport de la majoria d'entitats veïnals de la zona, hem valorat que era millor posposar-la davant el posicionament d'algunes formacions polítiques. Tot i no estar previst cap presència ni parlament institucional, no la consideraven adequada pel fet de coincidir amb el període previ a les eleccions municipals.

La urbanització d'aquest nou espai verd d'ús públic de Vic es va completar el cap de setmana passat i, fins avui, s'ha treballat per condicionar-lo i instal·lar-hi els darrers equipaments. Així, tot i no celebrar cap activitat veïnal conjunta, aquest dissabte 18 de maig al matí es retiraran les tanques que delimiten la zona en obres, de manera que el nou parc quedarà obert i serà accessible en endavant a tota la ciutadania.

La Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic ha finançat la urbanització de l'entorn com a resultat de l'acord que va establir amb l'Ajuntament de Vic en el marc de la reordenació urbanística d'aquesta zona per a la construcció dels nous equipaments hospitalaris. Volem agrair a tots els nostres veïns i veïnes la seva col·laboració i suport durant el temps que han durat les obres, i esperem que gaudeixin molt d'aquest nou espai públic del barri i de la ciutat.

Compartir: