Montse Blasco, nova vocal de residències de la SCGiG

La directora de la Residència i Centre de dia El Nadal, Montse Blasco, és des del febrer la nova vocal de Residències de la Societat Catalana de Geriatria i Gerontologia (SCGiG). Una de les primeres tasques que ha assumit com a membre de la junta directiva és la constitució de la Secció de Residències i Atenció a Persones Grans amb Dependència.


Coordinada per Blasco i integrada per experts de renom dins l'àmbit de l'atenció a la dependència a Catalunya - així com per altres professionals de la FHSC com la geriatra Rosa Maria Torres- aquesta secció pretén vetllar per donar una atenció integral a les persones en situació de dependència i malaltia avançada en residències, que estigui integrada en el territori i que promogui l'autonomia de la persona a través de models d'atenció personalitzada. Així mateix, té la voluntat de posicionar-se com a referent en formació, actualització continua i recerca pels professionals i les institucions que treballen en el sector.

La presència de professionals de la Fundació Hospital de la Santa Creu dins d'aquesta societat científica és un pas més perquè la institució tingui veu en els òrgans de lideratge de la Geriatria i Gerontologia a Catalunya. El vicepresident de la SCGiG és actualment el geriatra també osonenc Dr. Jordi Amblàs.

Compartir: