La Fundació Hospital de la Santa Creu estrena nou espai web

El nou portal, que s'ha posat en marxa aquest mes de febrer, posa a l'abast de l'usuari tota la informació de la Fundació, així com dels serveis de l'àmbit hospitalari i d'atenció a la dependència.


Aquest mes de febrer, la Fundació Hospital de la Santa Creu ha renovat la seva pàgina web amb la voluntat de fer més accessibles els serveis que ofereix a la ciutadania. El nou portal posa a l'abast dels usuaris d'una manera clara, senzilla i entenedora tota la informació que poden requerir, ja sigui de l'àmbit hospitalari com d'atenció a la dependència: com programar visites amb l'especialista, com accedir a una plaça residencial o com fer tràmits i gestions diverses, entre altres.

La pàgina www.fhsc.cat és una eina orientada al servei i a la utilitat pràctica -superant la clàssica web informativa-institucional- que permet dinamitzar la relació amb les diferents persones que tenen relació amb la institució: usuaris i familiars, però també entitats i associacions, professionals d'altres centres, estudiants i voluntaris.

A nivell formal, és una web 100% accessible i amb un disseny responsiu que s'adapta per facilitar la seva consulta des de qualsevol dispositiu i format de pantalla.

Amb disseny i estructura renovada, el nou portal pretén aconseguir que els ciutadans trobin de forma fàcil i intuïtiva la informació que busquen, mostrant de forma clara què és la FHSC, quins serveis presta i com accedir-hi.

Compartir: