L’Hospital Universitari de la Santa Creu trasllada l’entrada i l’activitat ambulatòria

L'edifici annex a l'Hospital s'ha condicionat per acollir els serveis d'hospital de dia, de rehabilitació i els consultoris, mentre es duu a terme la part de les obres d'ampliació que afecten l'edifici principal.


Amb motiu de les obres d'ampliació i modernització de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic, en les properes setmanes es traslladarà l'entrada principal del centre, la recepció i tota l'activitat ambulatòria que es realitzava a la planta baixa.

L'accés a l'Hospital es farà per la porta a la qual s'accedeix des de la rampa exterior. Alhora, serveis com l'hospital de dia, les consultes externes i la rehabilitació ambulatòria, així com el taulell d'informació i admissions, s'ubicaran de manera provisional a l'edifici lateral annex. Aquests espais, on anteriorment hi havia la Unitat de Psicogeriatria, s'han condicionat per seguir oferint una atenció de qualitat a les persones usuàries durant els mesos que resten fins acabar les obres. També s'habilitarà un circuit degudament senyalitzat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir al centre amb ascensor.

És la primera vegada que les obres d'ampliació de l'Hospital obliguen a traslladar part de l'activitat assistencial, doncs fins ara s'havia treballat fonamentalment al perímetre exterior de l'edifici.

Obres a bon ritme

Seguint l'evolució prevista de les obres, al desembre, quan l'estructura del pàrquing ja estava molt avançada, es va tancar l'accés principal a l'hospital i es va habilitar una nova entrada per la façana lateral. D'aquesta manera, s'iniciava la segona fase del projecte, que inclou la reforma de la planta baixa per crear-hi la nova i ampliada Àrea Ambulatòria. Les obres seguiran amb la construcció dels nous edificis: el que albergarà el vestíbul, els nous accessos i la cafeteria, i el de l'Àrea de Rehabilitació. Des del 26 de febrer, l'empresa Vic 2013 ha assumit la continuïtat de les obres.

Compartir:

La nova entrada provisional a l'hospital es farà per la porta que hi ha al capdamunt d'aquesta rampa.