Agenda

Jul 12 2022

Festa del Sant Crist de l'HUSC

Celebració de la festa amb una missa i una exposició de corporals i balls populars cerimonials en honor a Sant Crist (cavallets cotoners de Vic i ball de l’espunyolet). 

Jul 11 2022

Festa del Sant Crist de l'HUSC

Conferència ‘El miracle de la sang’ a càrrec de Joan Arimany. 

Jun 8 2022

Acte oficial de benvinguda als nous residents

Presentació dels nous metges, infermeres, psicòlegs i farmacèutics residents que comencen la seva formació com a especialistes als hospitals i centres sanitaris d'Osona. L'acte dirigit per la directora de Transferència de Coneixement, Dra. Núria Roger i la Cap d'estudis, Dra. Susanna Vilaseca, comptarà amb la participació de la gerenta del CHV-FHSC, Sara Manjón.

La presentació també inclourà una ponència a càrrec de la coordinadora de FSE de la subdirecció general d'Ordenació i Desenvolupament Professional del Departament de Salut, Mª Josep Cerqueira.

May 11 2022

11ª Jornada d’Infermeria a Osona. On som i cap on anem les infermeres i infermers.

La delegació territorial del COIB a Osona i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, amb la col·laboració de l'associació Osona contra el càncer, organitzen la 11a Jornada d'Infermeria a Osona dins del marc de celebració del Dia Internacional de les Infermeres.