Agenda

Nov 24 2022

Jornada Anual del Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya central (C3RG)

La jornada anual del Grup de Recerca en Cronicitat de la Catalunya Central (C3RG) oferirà als assistents un cicle de ponències sobre experiències i nous reptes en l’atenció a persones fràgils en diferents àmbits assistencials.

Oct 21 2022

Jornades de Portes Obertes per conèixer el Paranimf de la Universitat

Per tal de donar a conèixer els nous espais del Paranimf i de la Sala Gòtica a tota la ciutadania, el dia 21 d'octubre a la tarda (de 16 a 19 h) i durant tot el dissabte 22 d'octubre (de 10 h a 14 h i de 16 h a 19 h) tindran lloc unes jornades de portes obertes. Es podran visitar el Paranimf, la Sala Gòtica i el Claustre de la Casa de Convalescència, on s'han instal·lat uns panells informatius sobre la història de l'edifici i el seu procés de restauració.

Oct 7 2022

General

IX Jornada d’actualització de la Societat Catalana de Neurologia - Tractament i diagnòstic de les malalties neurològiques més prevalents

La novena edició de la Jornada d’actualització de la Societat Catalana de Neurologia parlarà sobre el diagnòstic i tractament de les malalties neuronals en un format basat en casos clínics, on els assistents podran debatre i valorar quina és la millor opció a seguir.

Sep 21 2022

Inauguració curs acadèmic 2022-2023 - Reconeixements recerca 2021

Tomàs Molina inaugurarà el curs acadèmic 2022-2023 del Consorci Hospitalari de Vic (CHV) i la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC). Ho farà amb la conferència: "Com serà el temps del 2030 i com afectarà a la salut.

Aug 30 2022

Campanya de donació de sang

Amb el lema 'Viu i fes viure', l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic acollirà dimarts 30 d'agost l’última jornada de la campanya d'estiu de donació de sang. La iniciativa està dirigida a tota la ciutadania. Podeu reservar hora al web donarsang.gencat.cat.

Jul 12 2022

Festa del Sant Crist de l'HUSC

Celebració de la festa amb una missa i una exposició de corporals i balls populars cerimonials en honor a Sant Crist (cavallets cotoners de Vic i ball de l’espunyolet). 

Jul 11 2022

Festa del Sant Crist de l'HUSC

Conferència ‘El miracle de la sang’ a càrrec de Joan Arimany. 

Jun 8 2022

Acte oficial de benvinguda als nous residents

Presentació dels nous metges, infermeres, psicòlegs i farmacèutics residents que comencen la seva formació com a especialistes als hospitals i centres sanitaris d'Osona. L'acte dirigit per la directora de Transferència de Coneixement, Dra. Núria Roger i la Cap d'estudis, Dra. Susanna Vilaseca, comptarà amb la participació de la gerenta del CHV-FHSC, Sara Manjón.

La presentació també inclourà una ponència a càrrec de la coordinadora de FSE de la subdirecció general d'Ordenació i Desenvolupament Professional del Departament de Salut, Mª Josep Cerqueira.

May 11 2022

11ª Jornada d’Infermeria a Osona. On som i cap on anem les infermeres i infermers.

La delegació territorial del COIB a Osona i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, amb la col·laboració de l'associació Osona contra el càncer, organitzen la 11a Jornada d'Infermeria a Osona dins del marc de celebració del Dia Internacional de les Infermeres.