Horari: 17:00 h

Inauguració de l'ampliació i modernització de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic


El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, inaugurarà oficialment el divendres 10 de gener les noves instal·lacions de l'Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic.

Acompanyat pels representants de la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic (FHSC) i del Consorci Hospitalari de Vic (CHV), el president visitarà els nous equipaments del que és un dels centres de referència en atenció sociosanitària del país.

El projecte d'ampliació i modernització de l'Hospital ha durat tres anys i ha suposat la remodelació integral de l'Àrea Ambulatòria (nous consultoris i hospital de dia), així com la construcció del nou edifici d'accés principal on hi ha la recepció, el vestíbul i un renovat eix d'ascensors, d'un edifici annex que acull l'Àrea de Rehabilitació i d'un pàrquing subterrani. A més, tot l'entorn de l'Hospital s'ha convertit en un parc públic i zona verda a disposició dels veïns, s'ha facilitat l'accessibilitat del centre i s'ha reformat el jardí interior i altres equipaments assistencials i de recerca.

Compartir: